Volkov za Telegraf posle utakmice karijere: Dva gola? Umeo sam i bolje!

Levi bek Partizana u razgovoru za Telegraf sabira utiske posle trijumfalnog izdanja u Novom Sadu

  • 0

Partizan je u velikom stilu preskočio potencijalnu novosadsku minu i čini se da ga više ništa ne može zaustaviti na putu ka tituli prvaka države.

Iza tabora Vojvodine su pre derbija sa crno-belima najavljivali da im u goste dolazi najbolji tim u Srbiji, i time kao da su najavili svoj sumrak i više nego ubedljivu pobedu učenika Zorana Milinkovića (4:0).

Zvezda je ostala na bezbednoj udaljenosti, a trofej nikad nije bio bliži Humskoj ove sezone...

VOLKOV VODI PARTIZAN KA TITULI: Crno-beli ubedljivi protiv Vojvodine koja je oštećena za penal! (VIDEO) (FOTO)

- Preostale su nam još četiri utakmice, dve u kojima možemo overiti prvo mesto, i nadam se da ćemo to već ostvariti u prvim nadolazećim mečevima, sa Spartakom i Napretkom - veruje u pozitivan epilog istih junak pobede Partizana na "Karađorđu" Vladimir Volkov.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Levi bek crno-belih bio je strelac prva dva gola, ključnih za ishod utakmice, čime je presudno doprineo uspehu ekipe. I nije mu prvi put. Ove sezone je već jednom digao Partizan "iz mrtvih" - protiv Voždovca u prvom delu sezone. I protiv Borca je na 0:1 u Humskoj izjednačenjem najavio preokret...

Da li je Vojvodina oštećena za penal protiv Partizana? (VIDEO)

Nije, dakle, novost da je Volkov strelac, ali se ne dešava često da postigne dva gola. Ipak, levi bek crno-belih nas podseća da je imao i svetlije golgeterske trenutke.

- Nije mi prvi put da postignem dva gola na utakmici, dešavalo se i da dam tri. Ali ne u dresu Partizana, nego u vreme dok sam igrao u inostranstvu za Šerif. Razlika je u tome da sam tamo igrao više ofanzivno, po levom krilu, pa sam bio efikasniji. Kao beku, ovo je prvi put da postignem dva gola, i prvi put u dresu Partizana.

Iz komšiluka nisu ostali ravnodušni na nedosuđen penal za Vojvodinu pri rezultatu 0:1. Grme iz Zvezde da je na delu opet bio "lopovluk pod patronatom Karadžića".

- Ne bih, zaista, to komentarisao. Ne želim... Postalo je dosadno... - dodaje Partizanov heroj iz Novog Sada.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Odlaskom Škuletića i Lazovića zimus, mnogi su, istina s pravom, brinuli o prolećnom golgeterskom bilansu crno-belih. Očigledno je da je odlazak udarnih pesnica samo probudio napadački potencijal ostalih...

- Njihov odlazak je bio velik udarac za ekipu, ali su time i neki drugi igrači počeli da dolaze do izražaja. Tu je mali Šaponjić, a kada to kažem mislim najviše na Andriju Živkovića, koji zaista igra u velikoj formi. Stigao nam je i Stefan Babović... Timski smo odlično delovali i pokazali da smo najboji u Srbiji. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA