Partizan platio dug i igra protiv FMP-a, ali ga muči novi problem!

Crno-beli su uspeli da izmire svoje obaveze prema KLS, ali sada imaju problem sa povredom Saše Pavlovića koji teško da će nastupiti u Železniku

  • 32

Ušla je jeza u srca navijača Partizana nakon što je direktor KLS Leon Deleon zapretio da će suspendovati crno-bele za meč protiv FMP-a u sredu ukoliko ne isplate dugovanja za kazne koje su prošle sezone izrečene klubu tokom Superlige i plej-ofa domaćeg prvenstva. Ipak, izgleda da je rukovodstvo aktuelnog šampiona Srbije uspelo da sakupi novac i uplati ga na račun Košarkaške lige Srbije.

Evo zbog čega je Partizan suspendovan iz KLS i koliko treba da plati da bi igrao protiv FMP-a!

Evo šta će biti sa Partizanom ako ne plati kaznu košarkaškoj ligi Srbije!

Prema nezvaničnoj informaciji koju su prenele "Novosti" u Partizanu su uspeli da obezbede drugu ratu duga i tako izbegli suspenziju u 3. kolu šampionata, pa će izaći na megdan ekipi iz Železnika.

- Iz tehničkih razloga uplate možemo da vidimo tek dan kasnije, ali verujem da će sve biti u redu - rekao je Deleon za "Novosti" u ponedeljak i dodao kako je KLS učinio sve kako bi izašao u susret crno-belima imajući u vidu tešku situaciju u klubu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Sve smo radili da bismo olakšali Partizanu u skladu sa zakonom. Znali smo finansijsku situaciju i pred početak lige smo se dogovorili da kompletan dug koji iznosi 1,272 miliona dinara bude otplaćen u tri rate. Prva je uplaćena na vreme, a druga je trebalo da bude izmirena do 20. aprila, ali to se nije dogodilo.

- Razgovarali smo dan kasnije kada su nam obećali da će uplatiti, ali ponovo nije bilo uplate. Zato sam ja na osnovu zakona morao da ih obavestim o mogućoj suspenziji, ali sam i ostavio vremenski prostor za uplatu - ispričao je Deleon koji ne zna da li je otplaćen ceo dug ili samo jedna rata.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Videćemo sve kada se pojave sredstva na računu, ali nije ni bitno, dovoljna je druga rata da Partizan može da nastavi da igra u ligi.

Crno-beli će ukoliko su uplatili samo jednu ratu, imati prostora do 20. maja da isplate i treću, poslednju ratu. Što se tiče utakmice protiv FMP-a ona će se po svemu sudeći odigrati, ali je četu Duška Vujoševića zadesio drugi problem, jer postoje vrlo male mogućnosti da na njoj zaigra Saša Pavlović koji još oseća povrede skočnog zgloba sa četvrte utakmice polufinala ABA lige i neće trenirati još neko vreme što je potvrdio i Dragan Todorić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    4. maj 2015 | 23:45

    Ха,ха,дали му "вештачко дисање". Ал за кратко,вероватно. Нек живи Звезда,нек се рађа дан...

  • Vladimir Grobar

    5. maj 2015 | 09:40

    Citam fudbal pa reko da vidim sta ima u kosarci. Lako je Zvezdasima kada imaju rezervni klub za navijanje u kosarci, ali za koga cete navijati u fudbalu ako je to za vas inace sport? Kao sto vam kosarka nije bila sport do prije 3 godine.

  • Jede Cipiripi&pije Cedevitu

    5. maj 2015 | 08:41

    Prica se da je razlog povracanja trudnoca,usao je u 3 mesec vec hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA