VUJOŠEVIĆ: Možda je visoka cena karata za ovakvu vlažnost vazduha!

Trener Partizana zadovoljan je važnom pobedom svog tima, a imao je i komentar na to što je u dvorani bilo veoma malo gledalaca

  • 3

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan pobedom nad ekipom FMP-a , ali i dodao da se nada boljim partijama u nastavku sezone.

PARTIZAN STREPEO U ŽELEZNIKU: Milutinov i Mačvan slomili odličan otpor FMP-a!

- FMP Železnik ima dobar sastav, na raspolaganju dosta kvalitetnih igrača. Veoma su borbeni i često igraju sa četiri spoljna igrača. U odnosu na domaćina, teža utakmica bila je za nas jer je bilo normalno da dobijemo ovaj duel, ali je on došao u teškom trenutku posle Jadranske lige i pauze - rekao je Vujošević na konferenciji za medije posle meča.

Strateg crno-belih dodao je da je ekipa pokazala veliku želju da dobije susret u Železniku.

- Igra nije bila loša, nije sve crno-belo, ima i drugih nijansi. Bilo je dosta akcija, a lepota košarke nisu samo zakucavanja i veliki broj poena. FMP nije ekipa protiv koje je lako igrati - napomenuo je on.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vujošević je istakao da ne zna razlog zbog čega su tribine bila poluprazne.

SKUPLJE OD EVROLIGE: Neverovatna cena karte za meč FMP - Partizan!

- Vreme je bilo veoma teško, a možda je visoka cena karte za ovakvu vlažnost vazduha - rekao je Vujošević, aludirajući da je cena ulaznice za današnji meč bila 1.000 dinara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Trener FMP-a Milan Gurović smatra da je njegov tim mogao da iznenadi Partizan.

- Čestitam mojim momcima na solidnoj partiji, izgarali su i mislim da smo mogli da pobedimo. Ipak, kada se promaši osam zicera protiv Partizana male su šanse za trijumf. Zadovoljan sam igrom u odbrani, ali u napadu nismo dobro funkcionisali - ocenio je Gurović.

On je kazao da nekoliko igrača FMP-a ima psihičku barijeru protiv Crvene zvezde i Partizana.

- Ne igraju dresovi, već igrači. Ukoliko žele da naprave nešto u karijeri, pojedinci moraju da igraju sa više samopouzdanja - zaključio je Gurović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    6. maj 2015 | 20:55

    Tako je to kad dolazi šampion starog kontinenta svi oće da se naplate,ko bi za mutanta dao 1000 ajte molim vas...

  • Dragan

    7. maj 2015 | 09:34

    "Svi su krivi sem njega." Gde su pare od prodatih kosarkasa? A sad navijaci da vracaju dugove koje je druzina napravila...Ja da prodam kola i ne idem na more...A Dule i njegova porodica zive u luksuzu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA