MITROVIĆ DAJE PARE ZA KK PARTIZAN: Vreme je da zbijemo redove!

Bivši fudbaler crno-belih pomno prati dešavanja u košarkaškom klubu i učestvovaće u akciji koju su pokrenuli navijači

  • 59

Mnogo se priča o Aleksandru Mitroviću poslednjih dana. Svetski mediji ga svakodnevno sele u neke od najvećih evropskih klubova i gađaju se milionima kada je u pitanju cena za koju će Anderleht prodati svog napadača. I dok saga oko njegovog transfera će potrajati sigurno još neko vreme, mladi napadač Srbije pažljivo prati šta se događa u Srbiji sa njegovim Partizanom.

Mitrogol kako su ga prozvali navijači i novinari u Belgiji, međutim, ne prati samo dešavanja na stadionu u Humskoj, već sa izuzetnim interesovanjem prati sve ono što se događa i sa košarkaškim klubom i svim finansijskim problemima koje ima. Tako je 21-godišnji centarfor pozdravio novu akciju koju organizuju navijači za pomoć košarkašima i za "Alo" izjavio da će rado učestvovati u njoj.

- Želim da konkretno pomognem košarkaškom klubu i zato ću uplatiti određenu sumu novca kako bih pomogao da se stabilizuje finansijska situacija u klubu. Partizanovac sam i to je moja obaveza, a ja apelujem na sve ostale sportiste iz crno-bele porodice da prepoznaju ovaj težak trenutak - rekao je Mitrović i nastavio u dahu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Mnogi od nas imaju dobre ugovore u inostranstvu  i red bi bio da vratimo bar deo onoga što je Partizan nama dao. Nikada se nisam družio ni sa kim iz košarkaškog kluba, ali gledam utakmice. Dok sam živ navijaću za Partizan,a sada je vreme da zbijemo redove i pokažemo kakvi smo ljudi.

Velike sume se u poslednje vreme pominju kada je u pitanju njegov transfer iz Anderlehta, 15-20 miliona evra, a od toga bi koristi imali i crno-beli, jer bi procenat od toga pripao njima. Zbog želje da se oduži timu u kome je ponikao, reprezentativni napadač kaže da bi voleo i da ta suma bude mnogo veća.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Moj klub je zaslužio i svih 100 miliona evra. Želim da taj transfer bude što veći, jer bi od toga koristi imao i Partizan. Tu su me naučili fudbalu, životu i ponosan sam na svaki trenutak koji sam proveo tu, u Beogradu, na stadionu, druženju sa prijateljima, igračima, trenerima. Drago mi je što će se titula vratiti u Humsku, jer su je momci zaslužili - rekao je jedan od najtalentovanijih špiceva Evrope za "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfk slovenija

    7. maj 2015 | 01:02

    Grobarcina!!! Sve najbolje u daljoj karijeri gde god igro!!

  • Mirijevac

    7. maj 2015 | 01:01

    Kapa dole majstore!

  • koje bre ime

    7. maj 2015 | 00:58

    Svaka čast majstore! Suvišan je svaki komentar. Veliki si igrac, a još veći covjek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA