Rajković napušta Zvezdu, zamena već spremna?

Obeštećenje za kapitena crveno-belih ne bi trebalo da bude manje od dva miliona evra

  • 22

Kako prenosi Žurnal, kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković na leto će najverovatnije napustiti klub i najbliži je prelasku u belgijski Briž.

Preduslov za Rajkovićev prelazak u Belgiju je prodaja standardnog golmana Metjua Rajana, koji je i čuvar mreže reprezentacije Australije.

Konkurencija Brižu je Nemački Hamburg, koji se u poslednjih nekoliko kola trgao i pobegao iz opasne zone u Bundes ligi, a za narednu sezonu pripremaju pojačanja, kako ne bi došli u sličnu situaciju.

Kako se navodi, obeštećenje za Rajkovića ne bi bilo manje od dva miliona evra. Iako je mladi čuvar mreže ove sezone najbolji pojedinac crveno-belih, u klubu iz Ljutice Bogdana veruju da bi njegova prodaja bila najbezbolnija za ekipu, pošto Zvezda u svojim redovima ima nekoliko kvalitetnih golmana.

Svoju šansu strpljivo čeka iskusni Damir Kahriman, bivši reprezentativac Srbije. Takođe se nameće i mladi Filip Manojlović, koji je na kaljenju u Sopotu.

Crveno-beli će najverovatnije posle odlaska Rajkovića poslati ponudu za Milana Borjana, koji trenutno čuva mrežu Radničkog iz Niša, navodi Žurnal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    7. maj 2015 | 08:47

    Kakva prodaja. Strpite se malo

  • M.Dj

    7. maj 2015 | 08:58

    Upropastice ovog decka, sad ce narednih 5 godina umesto da napreduje i igra samo da sedi na klupi.

  • Nemanjic Crna Gora

    7. maj 2015 | 10:19

    mali Rajković je odličan golman,treba ga odma staviti u reprezentaciju,stojković nema pojma vise a i u godine je već zašao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA