Skandal u Železniku: Masovna tuča košarkaša FMP-a i Vojvodine, meč završen igrom 5 na 4!

U drugom poluvremenu došlo je do incidenta u kome su učestvovali svi igrači iz obe ekipe, a meč je završilo ukupno devet košarkaša

  • 3

Još jedan skandal u srpskoj košarci! Neočekivano je na utakmici između FMP-a i Vojvodine u Železniku došlo do masovne i žestoke tuče dva tima, a na kraju su meč završila samo devetorica igrača.

Iako se nije očekivala prevelika napetost i tenzija u duelu dva tima, u drugom poluvremenu je došlo do incidenta na terenu i opšte tuče u kojoj su učestvovali svi igrači obe ekipe.

Na 55 sekundi pre kraja, pri rezultatu 71:67 za goste, počelo je koškanje Ostojića i Bursaća, i to ispred zapisničkog stola. Bursać je mladog centra FMP udario laktom u glavu, ovaj uzvratio pesnicom i nastao je opšti haos.

Na teren je uletela kompletna ekipa Vojvodine, umešao se i Lazarević iz ekipe domaćih, koji je takođe razmenjivao udarce sa ratobornim Novosađanima.

Davidovac je pokušao da razdvoji, ali se našao na podu, nije se znalo ko koga udara. Trezvenošću trenera i nekolicine igrača sve se smirilo već posle 30-ak sekundi, pa je izbegnut incident još većih razmera.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sudijska trojka je posle smirivanja situacije isključila i poslala u svlačionicu vinovnike incidenta, tako da je na parketu ostalo pet igrača domaćeg tima i četiri igrača gostujuće ekipe, a uprkos brojčanoj slabosti "lale" su zbeležile pobedu 79:72.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lorna

    9. maj 2015 | 21:08

    Sta , zvezda izgubila...covica maslo...

  • Dr. Mr

    9. maj 2015 | 21:46

    Sto mi je to poznato 5 domaceg i manje gostiju. Kakca god si limenka isto te uce pkkusaj pobediti kada vas je vise. Axaxaxa istorija se ponavlja svake godine u zelezniku

  • ks

    9. maj 2015 | 21:58

    Da vidimo sada kazne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA