Čukin čas fudbala Zvezdi: Partizan može da otvori šampanjac! (FOTO) (VIDEO)

"Brđani" nadigrali crveno-bele, koji su samo u prvom poluvremenu ličili na dobro organizovan tim

  • 69

Fudbaleri Crvene zvezde nadigrani su i poraženi, malo je nedostajalo i da budu poniženi na Banovom Brdu, mestu gde se, u to više nema nikakve dileme, igra najlepši i najbolji fudbal u Srbiji. A igraju ga fudbaleri hita sezone - Čukaričkog!

Čukarički - Zvezda 2:0 (1:0), u okviru 27. kola Jelen Superlige, što u prevodu znači da su crveno-beli definitivno ostali bez realne šanse da odbrane titulu, jer tri kola pre kraja zaostaju za Partizanom velikih osam bodova!

Dakle, crno-belima je dovoljan samo bod da bi prišili 26. šampionsku zvezdicu.

Ekipa Vladana Milojevića je ovom pobedom "zacementirala" treće mesto, a do kraja će imati šansu da ugrozi crveno-bele, mada će misli svih u klubu sada biti više usmerene na ono što bi trebalo da bude vrhunac sezone - finale kupa sa Partizanom.

PARTIZAN POBEDIO U 90. MINUTU: Ninkovićev gol vredan titule, Kojić da mu ''plati piće'' (VIDEO)

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Strelci za Čukarički bili su Nikola Stojilković i kapiten Igor Matić.

Utakmica na Banovom Brdu mogla je da zadovolji i one probirljive ljubitelje fudbala, koji su mogli da uživaju u obostranoj otvorenoj igri, u šansama, lepim akcijama, odbranama, povrh svega i golovima.

Crveno-beli mogu da žale za propuštenim iz prvog poluvremena, u periodu igre kada su dominirali i kreirali dobre akcije na polovini protivnika.  Od 18. minuta i prvog pokušaja najagilnijeg u Zvezdi Kataija, gosti su igrali po ukusu navijača.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Posle toga je usledio prodor Jovića, pa Kataija koji je pogodio Orlandića, zatim je odlično Ristić šutirao iz slobodnog udarca, i poslao loptu tik uz stativu, a onda je Katai, u 43. minutu, imao šansu da kruniše veliku inicijativu crveno-belih. Posle uigrane akcije i asistencije Grujića, Katai je dotrčao sam pred golmana Čuke, koji je nogama sprečio loptu da završi u mreži.

Čuka je kaznila Zvezdu brzo i bilo je bolno - u drugom minutu nadoknade vremena.

Neumorni Stojković je iskoristio grešku Jovića u defanzivi, probio unutar kaznenog prostora odakle je "spojio" sa golom Stojiljkovića, koji je obavio onaj lakši deo posla.

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo "brđanima", koji su na vreme dali drugi gol, a mogli su, ruku na srce, još dva, pored često razređene Zvezdine odbrane.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Čukaričani su duplirali vođstvo posle savršene tropotezne akcije, kada je todorović "izbacio" Stojkovića po desnoj strani, a bivši bek Zvezde uputio idealan centaršut ka drugoj stativi, gde je Matić odmerenim udarcem glavom matirao Rajkovića.

Tada je već mnogima postalo jasno da crveno-beli do kraja neće moći da anuliraju prednost "brđana", niti, realno, imaju kvalitet za tako nešto. Gosti su još i dobro prošli, s obzirom  na to da  je Čukarički propustio da realizuje dve - tri zrele šanse pred golom Zvezde, gde se u dve situacije istakao Vukašin Jovanović sa dva pravovremena bloka i sprečio rezultatsku blamažu svog tima.

ČUKARČKI: Stevanović - Stojković, Rendulić, Ostojić, Brežančić - Regan (od 57. Todorović), D. Srnić - S. Srnić, Matić (84. Mandić), Bojić (od 80. Mirosavljević) - Stojiljković;

CRVENA ZVEZDA: Rajković - Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković - Ristić, Grujić (0d 66. Avramovski) - Lazović (od 78. Gavrić), Katai, Jović (od 90. Stojanović), Orlandić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    10. maj 2015 | 20:41

    TITULA TITULAA!! SLAVIĆE SE TITULA, PARTIZAN JE ŠAMPION, PEVA CELA SRBIJA !!!@

  • Pera dileja

    10. maj 2015 | 20:49

    Ko je kriv? Tole, komesar, strani faktor, Mazic, ofsajd, cia, bia, meseceve mene, sunceve pege..... Ima pet klubova koji casno igraju sa vama, svi ostali izvode rezervne sastave, cak i filijalu(ofk) imate u ligi, ali ne vredi ni tako ne znate da osvojite prvenstvo.

  • Outlaw

    10. maj 2015 | 20:22

    Uzalud trud,dzaba Vam sve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA