Delija dana: Mbođ obukao malog Afrikanca iz svog sela u Zvezdin dres! (FOTO)

Iako nije odigrao ni minut u Zvezdinom dresu, Senegalac je zbog aktivnosti na društvenim mrežama postao jedan od miljenika Delija *Ovo što je uradio u svojoj domovini ponovo će ih oduševiti

  • 6

Mamadu Mbođ do sada nije zabeležio ni minut u crveno-belom dresu na zvaničnim utakmicama, ali je zbog aktivnosti na društvenim mrežama postao prava zvezda među navijačima Crvene zvezde.

Kada god se pojavi među navijačima, oni redovno žele da se slikaju sa njim za uspomenu, a Senegalcu to ne pada ni malo teško. Pošto uči srpski jezik, on usput i proćaska sa njima, kao što je to bio slučaj na gostovanju Zvezdine ekspedicije u Gračanici.

Nedavno je pred večiti derbi uzburkao strasti provokacijom na račun navijača Partizana, kada je na Instagramu postavio uvredljivu fotografiju.

Provokativna fotografija Zvezdinog fudbalera uoči derbija!

JE*EM TI FAMILIJU: Zvezdin štoper Mbođ naučio srpske psovke (FOTO)

Štoper crveno-belih redovno ističe duh zvezdaštva na društvenim mrežama, a ovoga puta došli smo u posed fotografije koja dokazuje da to radi i u svojoj domovini.

Naime, Mbođ je poklonio dres jednom mališanu iz svog sela, koga je obukao u crveno-belo od glave do pete i tako prikazivao u javnosti.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Smejali su mu se zbog spavaćice, a on se izborio za ugovor sa Zvezdom! (VIDEO)

HIT: Zvezdin Senegalac peva srpske narodnjake! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA