SKANDAL U RIMU: Bezobrazni navijač vređao Đokovića, a onda mu je Novak prišao! (VIDEO)

Nakon što mu je nevaspitani navijač uputio nekoliko psovki, najbolji teniser sveta je razmenio nekolio rečenica sa njim *Pošto se gledalac nije smirivao, moralo je da interveniše obezbeđenje i izbaci ga sa stadiona

  • 58

Iako Novak Đoković u Rimu ima ogroman broj navijača, u večnom gradu ima i onih koji nisu naklonjeni najboljem teniseru sveta. To se moglo videti na treningu u ponedeljak, kada je jedan navijač provocirao Đokovića tokom treninga u Rimu koji je on imao sa Aleksandrom Dolgopolovim.

Veliki broj Novakovih navijača pratio je trening u kompleksu „Foro Italiko“, da bi jedna osoba koja nije bila među njima uputila niz uvreda na račun srpskog tenisera.

Đokovića to nije omelo, ali je prišao osobi koja ga je vređala, sa njom razmenio nekoliko rečenica i brzo se vratio na trening.

UDRUŽILI SE PRINC RIMA I KRALJ TENISA: Kako vam se sviđaju potezi dubla Đoković - Toti? (FOTO) (VIDEO)

Sve se završilo na verbalnom sukobu, međutim, muškarac koji je vređao Novaka se nije smirio, nastavio je da dobacuje, da bi ga obezbeđenje brzo isteralo napolje.

Novak takmičenje u Rimu, gde brani titulu, počinje u sredu duelom sa Špancem Nikolasom Almagrom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA