Navijači prekidali meč, golman Partizana morao da sklanja baklju sa terena u Kruševcu! (FOTO)

Na navijače je apelovano da ne bacaju pirotehnička sredstva na teren

  • 1

Meč u Kruševcu između Napretka i Partizana kasnio je nekoliko minuta zbog toga što je grupa navijača crno-belih sedela na ogradama  jedne od tribina stadiona "Mladost".

U prvom poluvremenu nema gotovo nikakvih uzbuđenja, a navijači su se potrudili da skrenu pažnju na sebe ubacivanjem pirotehničkih sredstava na teren. Jednu baklju iz kaznenog prostora crno-belih morao je da sklanja golman Partizana Živko Živković.

Takođe, leteli su i neki predmeti prema sudijama.

Glavni arbitar Dejan Santrač je u dva navrata morao da prekine meč.

Jednom je to bilo u finišu prvog poluvremena, kada je delegatu Santrač rekao: "Ovaj čovek ne može da radi", misleći na svog pomoćnika koji je stajao ispred tribine na kojoj su navijači Partizana ponovo posedali na ogradu, odakle su gađali i vređali arbitra.

Printskrin: Arena Sport 1 Printskrin: Arena Sport 1
Printskrin: Arena Sport 1 Printskrin: Arena Sport 1

Partizan osvajanjem jednog boda u Kruševcu i matematički obezbeđuje titulu, pa je veliki broj pristalica crno-belih prisutan na meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лаки

    15. maj 2015 | 15:38

    NEPODRZAVAN DIMNE BOMBE, UVREDE, NEREDE, SEDENJE NA OGRADAMA, PALJENJA, TIME SAMO POKAZUJEMO DA SMO JOS UVEK BALKANCU. KLUB PLACA KAZNE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA