TEODOSIĆ: Napustiću reprezentaciju ukoliko za Srbiju bude igrao stranac!

Plejmejker Orlova otkrio jedini razlog zbog kojeg više ne bi igrao za nacionalni tim

  • 27

Plejmejker CSKA iz Moskve Miloš Teodosić izjavio je da bi istog trenutka napustio košarkašku reprezentaciju Srbije ukoliko bi neki strani igrač zaigrao za Orlove.

Ovu Teodosićevu izjavu prenele su Sportske novosti iz Zagreba čiji novinar se nalazi u Madridu gde će se za vikend održati fajnal-for Evrolige. Podsetimo, Teov CSKA u petak igra protiv Olimpijakosa.

- Ako bi Srbija odlučila da uzme stranca u reprezentaciju, ja bih tog trenutka prestao da igram za nacionalni tim. Ne bi me to zanimalo čak ni kao navijača, u tome ni na koji način ne bih želeo da sudelujem. Meni to nije normalno. Zna se šta je klub, a šta je reprezentacija. Ja bih uvek igrao s onim što imam, bez obzira da li je to dovoljno za zlato, peto ili deseto mesto - rekao je Teodosić i dodao:

- Čak i da imamo priliku da dovedemo stranca s kojim bismo sigurno bili prvaci, ja to svejedno ne bih prihvatio. To nema smisla. Radi, stvori prave igrače, stvori pravu reprezentaciju pa s njom osvoji medalju. A ne da se švercuješ s nekakvim strancima koji nemaju veze s tom zemljom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA

    14. maj 2015 | 18:48

    Tako je srbine

  • Sasa

    14. maj 2015 | 19:05

    Potpuno ga podržavam

  • Савица

    14. maj 2015 | 18:14

    ПРАВИЛНО РАЗМИШЉАЊЕ ИГРАЧА ЗА КОГА ЈЕ ИГРА У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СВЕТИЊА. НИЈЕ МИ ЈАСАНО КАКО БИ СЕ ТАЈ СТРАНАЦ ПЛАЋАО И КОЈИ БИ БИЛИ ЊЕГОВИ МОТИВИ ЗА ИГРУ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA