TRI GOLA ZA TRI MINUTA: Napadač Sautemptona postigao najbrži het-trik u istoriji Premijer lige! (VIDEO)

  • 1

Napadač Sautemptona Sadio Mane ušao je u istoriju Premijer lige pošto je na meču protiv Aston Vile postigao tri gola u razmaku od samo 2 minuta i 56 sekundi.

Senegalac je postigao golove u 13, 14, i 16. minutu utakmice. Tako je pretekao legendarnog Robija Faulera, koji je u dresu Liverpula 28. avgusta postigao tri gola Arsenalu za četiri minuta i 33 sekunde.

On se kod prvog gola dobro snašao u kaznenom prostoru, izdržao je duel sa protivničkim štoperom i uz malo sreće prevario golmana i zatresao mrežu.

Samo minut kasnije ispratio je akciju Šejna Longa, koji je iskoristio je grešku odbrane Vile, presekao je pas koji je štoper ekipe iz Birmingema poslao svom golmanu, ali je pao nakon duela sa čuvarom mreže. Na njegovu sreću Mane je ispratio sve iz drugog plana i postiao je gol.

Treći gol bio je najlepši. Iskoristio je pas koji je dobio na ivici kaznenog prostora i preciznim šutem poslao loptu pod prečku.

Pogledajte njegove golove kojima je ušao u istoriju ostrvskog fudbala.

Mane je oborio rekord legendarnog Robija Faulera, koji je postigao tri gola za Arsenal za četiri minuta i 23 sekunde i to pre 21

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA