FINALE KUPA: Čukarički i Partizan u borbi za trofej i 10 miliona!

Došlo je vreme da se kruniše najbolji u Kupu - Čukarički po prvi ili Partizan po 13. put

  • 11

Počeo je krajem septembra, a Kup Srbije za sezonu 2014/15 završiće se večeras na Marakani od 20.30 minuta kada će se u borbi za trofej naći Čukarički i Partizan.

Za Brđane istorijsko finale, za Partizan pokušaj da se domogne 13. pehara. Prvog još od 2011. godine i kontroverznog finala protiv Vojvodine upravo na Marakani. Podsetimo, Partizan je tada slavio službenim rezultatom 3:0 nakon što su se Novosađani povukli sa terena zbog lošeg suđenja.

Milojević: Partizanu titula, nama Kup - najpoštenije!

Čukarički samo na jednom meču u Kupu ove sezone nije primio gol. Izbacili su lučansku Mladost rezultatom 3:2, potom OFK Beograd i Vojvodinu sa 2:1, da bi u polufinalnom dvomeču bili bolji od Voždovca (2:0, 4:1).

Partizan, s druge strane, ne zna šta znači primiti gol u Kupu. Minimalna pobeda protiv Bežanije (1:0), laganih 3:0 protiv Sloge PM, 1:0 protiv Rada i demoliranje Jagodine u polufinalu (3:0, 2:0).

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ove sezone Čuka i Partizan su odigrali dva meča u šampionatu. U Humskoj je bilo 4:2 za crno-bele koji su golom Branka Ilića u 90. minutu stigli do 2:2 na Banovom Brdu.

Osvajač Kupa Srbije, osim pehara i zlatnih medalja, dobiće i 10 miliona dinara od FSS. Takođe, crno-beli će za osvajanje duple krune dobiti 30.000 evra koliko im sleduje prema klupskom pravilniku.

Partizan u finalu Kupa pobeđuje sa 3:0 i ako mu rival nije Zvezda!

Kvota na pobedu Čukaričkog je 6.00, za remi kladionice plaćaju 3.75, dok je na trijumf Partizana kvota 1.55. Karte se prodaju samo na Marakani i iznose 200 dinara - jug, 300 - istok i 400 - zapad.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

ČUKARIČKI - PARTIZAN 20.30

ČUKARIČKI: Stevanović, Stojković, Brežančić, Rendulić, Ostojić, D. Srnić, Regan, Matić, Bojić, Stoiljković, S. Srnić.

PARTIZAN: Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov, Drinčić, A. Živković, Babović, Brašanac, S. Ilić, Šaponjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA