NEMA DOZVOLU A DIVLJA PO ULICAMA: Napadač Reala ponovo uhvaćen na delu!

Iako već dve godine bez vozačke dozvole, as Madriđana najnormalnije "krstari" prestoničkim ulicama u skupocenim vozilima

  • 3

Francuski fudbaler Karim Benzema - je nepopravljiv! Već četvrti put napadač Real Madrida se našao na radaru saobraćajne policije (i bukvalno) otkako boravi u Španiji. 

Dva puta je to bilo zbog brze vožnje, zbog čega mu je i oduzeta dozvola, a poslednja dva puta, zbog toga što kod sebe nije imao potrebna dokumenta.

Španski mediji prenose da je Benzemu, koji je vozio Rols rojs, policija zaustavila nekoliko kilometara od trening centra Reala. Bio je u društvu ženske osobe i pravdao se da je kod kuće zaboravio saobraćajna dokumenta. Međutim, policija je brzo utvrdila da Francuz ne govori istinu, jer mu je dozvola oduzeta pre dve godine zbog brze vožnje.

Sreća u nesreći po neodgovornog Benzemu je što nije uhapšen na licu mesta, ali istim kolima nije mogao dalje, pošto ih je policija konfiskovala, jer nije našla dokumenta od igrača, pa samim tim nije imala dokaz da je skupoceni četvorotočkaš uopšte njegov.

Zanimljivo je da je Francuz nekoliko sati posle susreta sa policijom na društvenoj mreži "okačio" fotografiju vozačke dozvole, što mu, sasvim sigurno, neće mnogo pomoći da izbegne novu kaznu.

Možda sa lakoćom beži protivničkim igračima, ali policiju ne ume da predribla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savos

    21. maj 2015 | 07:19

    I posle kazu pravda je ista za sve... Bajka za malu decu i neuke ljude...

  • 挝带屮我

    21. maj 2015 | 10:21

    Puno gledao film Taxi

  • Decimo

    21. maj 2015 | 18:04

    To je izjavila Spanska Stampa, pa im je Benzegol odgovorio kako treba, slikom vozacke dozvole na Instragramu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA