IVAN TOMIĆ: Želim da budem trener Partizana!

Nekadašnji igrač crno-belih iskren

  • 4

Selektor reprezentacije Srbije, uzrasta do 19 godina, Ivan Tomić, izjavio je da zimus nisu bile realne priče o njegovom dolasku na klupu Partizana, ali ima veliku želju da jednog dana bude trener tima u kojem se proslavio.

Tomićeva trenerska karijera se razvija u željenom smeru, pa i ne bi bilo neočekivano da u bliskoj budućnosti zaista preuzme crno-bele.

To nisu bile ozbiljne priče. To je bila stvar koja se više medijski pojavila. U tom trenutku sam bio pod ugovorom sa savezom, i generalno, ništa od toga se nije dovodilo u razmatranje - prokomentarisao je Tomić spekulacije o njegovom dolasku u Partizan, gde je svojevremeno, posle igračke karijere, obavljao funkciju sportskog direktora.

Milinković: Ovo je neuspeh za Partizan

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

U slučaju da ponuda takvog tipa stigne iz Humske, Tomić kaže da je sigurno ne bi odbio.

- Čim sam počeo da se bavim trenerskim poslom logično da mi je bila želja da postanem trener Partizana. U tom klubu sam doživeo sve najlepše stvari kao igrač. Tako da mi je želja da jednog dana budem trener Partizana.

I već sada ima ideju koju bi želeo da sprovede u delo, ako jednog dana bude šef stručnog štaba prvaka Srbije.

- Smatram da je Partizanu prvenstveno potreban jedan ozbiljan sistemski pristup, počevši od stila igre. Partizan pre svega treba da igra shodno tradiciji kluba poštujući sve generacije, legende kluba koje su tu ostavile sebe i postigle rezultate. U tom smislu Partizan treba da bude dosledan sebi i napadačkom stilu. Nakon toga treba da ima trenera, igrački kadar, omladinsku školu…

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bube grobar

    21. maj 2015 | 18:15

    Tako je Ivane... Tomic Ivan, Miroslav Djukic, Slavisa Jovanovic ili Stanojevic... neko od ove cetvorice bi trebalo da bude trener Partizana vec od 01.06.2015

  • Albertini

    21. maj 2015 | 21:46

    Dosta je više početnika koji stiču zanat i iskustvo u našem partizanu i ja bih ivane volio da budem trener partizana jer i ja volim moj partizan ali ja nebih znao da radim taj posao bez obzira koliko ga volim zato ivane dokazi se na nekom drugom mjestu jer dosta nam je učenika koji muče igru partizana

  • Bata Djora

    21. maj 2015 | 18:57

    Rece trener koji sa fenomenalnom generacijom se nije kvalifikovao na EP! A pri tom je postao selektor a da nigde radio nije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA