LUDILO OKO ŠVAJNŠTAJGERA: Beži u Mančester, navijači ga prozivaju zbog Ane!

Nemac je najverovatnije novi igrač Junajteda, a odluku su ubrzale provokacije navijača kojem smeta njegovo "trčanje" za Ivanovićevom

  • 5

Ne pamtimo da je Bastijan Švajnštajger, kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke uživao veću popularnost i bio zastupljeniji u medijima poslednjih meseci.

 

Vezista Bajerna je prema pisanju britanskih medija senzacionalno pojačanje Mančester Junajteda, koji će ga navodno platiti znatno manje nego što je planirano.

 

Švajniju ugovor ističe sledećeg leta, ova sezona mu nije bila bog zna kakva, pa je velika verovatnoća da će u sezoni 2015/2016 igrati u Premijer ligi.

 

Foto: AP

Foto: AP

 

Njegovu odluku da napusti klub verovatno su ubrzale i prozivke navijača koji sve češće u kontekst njegove loše igre za nemačkog šampiona uvlače i Anu Ivanović.

 

Srpska teniserka je navodno kriva je je zaludela Nemca.

 

- Više vremena provodi u avionu, nego na terenu. Protiv Barse je delovao kao da mu je važnije da zna šta radi Ana, nego da li će izboriti polufinale Lige šampiona - izjavio je predstavnik navijača Bajerna Gerhard Andres.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    22. maj 2015 | 10:43

    Neka vide nemci sta je srpska ribica!

  • ...

    22. maj 2015 | 11:16

    Pa tko mu moze zamjeriti.

  • vinci

    22. maj 2015 | 11:23

    Ma bezi od gvardiole, muka mu je od njegovog stila ,upropastio nemacki stil igre. Njemu tiago alkantara igra kao nesto po krilu a Gotze sedi na klupi najveci talenat nemackog fudbala. Upropastio ih je i Muller ce da bezi i njemu se povraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA