FSS poručio opoziciji: Tek ćemo da utvrdimo da li su odluke IO FSV legitimne!

Fudbalski savez Srbije uzdržan u stavu posle odluka donesenih na sednici Izvršnog odbora FS Vojvodine, direktno uperenih protiv Tomislava Karadžića * Čeka se zvaničan izveštaj

  • 12

Fudbalski savez Srbije oglasio se kratkim saopštenjem povodom odluka donetih na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine.

Članovi IO FS Vojvodine u petak su izglasali odluku da četvorica delegata Skupštine te organizacije, među kojima je i predsednik FSS Tomislav Karadžić, budu isključeni iz rada tog tela, i na njihove pozicije postavili novu četvorku ljudi.

FSS je u toku dana poručio da je o tim dešavanjima upoznat samo posredstvom medija i da će se oglasiti konkretnim stavom tek kada zvanično bude obavešten o zaključcima sa pomenutog zasedanja IO FSV.

VELIKE PROMENE U FUDBALSKOM SAVEZU: Smenjen Tomislav Karadžić i njegovi ljudi!

- U popodnevnim satima čelnici Fudbalskog saveza Srbije su nazvanično informisani o određenim zaključcima donesenim na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, održane 22. maja 2015. godine u Novom Sadu. Rukovodstvo FS Srbije je o pomenutim zaključcima obavešteno isključivo putem sredstava javnog informisanja - navodi se u saopštenju FSS.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kada FS Srbije na zvaničan način bude obavešten o donesenim zaključcima i po proveri njihove legitimnosti i statutarnosti, obavestićemo javnost o stavu domaće organizacije. Naglašavamo da su današnji zaključci u potpunoj suprotnosti sa prošlonedeljnom odlukom članova Skupštine FS Vojvodine, koji su jednoglasno glasali protiv prevremenih izbora na nivou FS Srbije. Podsećamo da su odluke vrhovnog organa - Skupštine, obavezujuće za sve članove i sve organe, a Izvršni odbor je niža instanca u radu i odlučivanju, čiji je jedan od primarnih zadataka sprovođenje odluka Skupštine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA