OPROŠTAJNI GOVOR LALATOVIĆA: Zbog ove izjave me uprava oterala iz Zvezde!

Trener Crvene zvezde otkrio je zbog čega naredne sezone neće voditi klub sa Marakane

  • 14

Nenad Lalatović je održao verovatno poslednju konferenciju na Marakani pred utakmicu kao trener Crvene zvezde. On je otvoreno pričao o brojnim problemima sa kojima se susreo tokom sezone.

NISU VEROVALI U NAS: Lalatović progovorio o upravi, problemima i pojačanjima koja je želeo!

Lalatović je istakao da je imao planove za narednu sezonu, ali da od toga neće biti ništa jer se zamerio rukovodstvu kluba, a novinarima je detalno objasnio šta im je tačno kod njega zasmetalo.

- Zasmetalo im je sto sam rekao da nisam ja dovodio  pojedine igrače. Kada ste me vi novinari pitali da li su oni moje želje samo sam rekao istinu. To su mi najviše zamerali i rekli su mi da nigde u svetu trener ne dovodi igrace. A ja se pitam ko ih onda dovodi? - rekao je Lalatović.

Trener Crvene zvezde je otkrio i koji su igrači jedini bili njegova žela od svih dovedenih u letnjem i zimskom prelaznom roku.

- Moje žele su bili samo Katai, Cvetković i Luković - otkrio je Nenad Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gagi

    23. maj 2015 | 17:26

    Hoce li ova uprava na celu sa Terzicem konacno otici iz zvezde?

  • MarkoSi

    23. maj 2015 | 18:04

    Svaka cast Lalatu na iskrenosti i hrabrosti. Ako ovi iz uprave misle da se trener ne pita oko dovodjenja igraca,mozda bi mogli da igraju neku igricu tipa Football Manager a ne da prave kombinacije preko Zvezde. Lalate ostani!!!

  • vuk

    23. maj 2015 | 19:30

    zvezdasi stanite u odbranu trenera lalatovica i podrzitega nedajte da ode iz zvezde on je veci zvezdas od citave uprave zvezde i dobro je radio sigurno da neki eudbaleri nisu bili za zvezdu a neko ih je doveo u tu zvezdu aa nisu nista pokazali lalatovic je u pravu sve sto je rekao i treba ga podrzati i pritisnuti upravu da ga zadrzi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA