Ronaldo u društvu zanosne plavuše stigao na trke F1 u Monte Karlu (FOTO)

Portugalski fudbaler se nalazi na Velikoj nagradi Monaka, a društvo mu pravi britanska manekena Kara Delevinj. Sudeći po osmehu, Kristijano se odlično zabavlja

  • 4

U subotu je postigao het-trik u pobedi Reala nad Hetafeom (7:3), a već sledeće jutro Kristijano Ronaldo se zaputio u Monako gde se održava trka Formule 1 u Monte Karlu.

Portugalac je uslikan kako u društvu manekenke Kare Delevinj šeta po boksevima timova, a najviše se zadržao ispred Meklarenovog gde mu se pridružio i Fernando Alonso.

Njegovo pojavljivanje u društvu britanske manekenke odmah je pokrenulo lavinu spekulacija da između njih dvoje nešto postoji, nakon što je Portugalac raskinuo sa Irinom Šajk.

Ne treba zaboraviti ni to da je Ronaldo navodu prevario Irinu sa Italijankom Alesijom Tedeski, a i sama Ruskinja je nekoliko puta isticala da je napustila Kristijana zbog prevare.

Podsetimo, aktuelni svetski šampion u Formuli 1 Luis Hamilton osvojio je pol poziciju za Veliku nagradu Monaka, prvu u karijeri na toj stazi.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA