Zvezdini klinci najbolji u regionu: Koroman vodio kadete do trofeja na Turniru prijateljstva (VIDEO)

Pobedom nad vršnjacima Vojvodine, mlađi kadeti Crvene zvezde osvojili turnir u Bijeljini

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 1:0 i osvojili drugi Turnir prijateljstva u Bijeljini, u konkurenciji igrača do 16 godina. Beogradskim ''crveno-belima'' trofej je doneo Mihajlović, golom u 49. minutu.

Mihajlović je tada posle centaršuta sa desne strane izdržao duel sa dvojicom defanzivaca Vojvodine i savladao golmana Vojvodića. Kvalitetnu i zanimljivu utakmicu odigrala su dva tima na terenu etno sela Stanišići, iz koje su kao pobednici izašli izabranici trenera Ognjena Koromana.

Vojvodina će žaliti za propuštenim prilikima iz prvog dela igre, a najbolju je imao Stanojev kada je sa tri metra promašio prazan gol. Ipak, Zvezda je u drugom poluvremenu odigrala mnogo bolje i uspela da osvoji trofej namenjen najboljem timu u regionu.

Kadeti Zvezde su na prvom mestu smenili prošlogodišnjeg pobednika zagrebački Dinamo, kojeg su u polufinalu savladali minimalnim rezultatom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA