Federer se uplašio da ne prođe kao Monika Seleš i žestoko pobesneo na organizatore! (VIDEO)

Uplašio se drugi reket sveta verovatno u glavi vrteći ono što se dogodilo Moniki Seleš i propisno se razbesneo na organizatore zbog fana koji je preskočio ogradu i došao do njega

  • 9

Rodžer Federer je odlično započeo takmičenje na Rolan Garosu pobedom u prvom kolu nad Alehandrom Faljom, ali mu je sreću pokvario događaj koji se desio na kraju meča zbog čega je Švajcarac pobesneo na organizatore i obezbeđenje na terenima u Bulonjskoj šumi.

Kada je drugi reket sveta završio duel i krenuo ka svlačionici jedan mlađani navijač je preskočio ogradu i uleteo na teren kako bi uradio selfi sa jednim od najboljih igrača u istoriji "belog sporta", ali je Federer to uporno odbijao i izmicao se sve dok nije došlo obezbeđenje koje je nesrećnog momka izbacilo napolje i to bez fotografije.

Švajcarski teniser se verovatno u tom trenutku setio onoga što se dogodilo Moniki Seleš pre više od 20 godina kada je psihopata preskočio ogradu i zadao joj nekoliko uboda nožem, pa je zato bio ljut na redare i obezbeđenje.

- Uopšte mi nije drago zbog tze situacije. Ne znam ko je bio taj momak, ali niko nije reagovao kada je on uleteo - rekao je Švajcarac posle meča.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. maj 2015 | 22:55

    Nole bi se sigurno slikao i ne bi bilo nikakve scene, sve bi na kraju ispalo zabavno. To sto je lik izabrao pogresnog tenisera za selfi njegova je greska...

  • Salvatore

    24. maj 2015 | 23:17

    Veliki teniser a nula od coveka i prazan u duši i srcu.....džabe trofeji i pare kad si mizeran i mali čovek!!!

  • Doka.cz

    24. maj 2015 | 22:46

    Jedan je od najboljih tenisera ikada al je kao covek bio i ostao MALI.Momak hoce da se slika a on ko mazga,izmice se,bruka!!Nole bi sam uzeo tel.i slikao bi on,Federer bi sutra otisao u penziju samo kad bi Novak spao sa 1.mesta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA