Novinari pitali Anu da li se udala za Švajnija, a evo šta im je ona odgovorila!

Predstavnike medija u Parizu je mnogo više od njene pobede zanimalo ima li istine u tome da je "stala na ludi kamen"?

  • 15

Ana Ivanović je trijumfalno započela takmičenje na ovogodišnjem Rolan Garosu. Ona je imala nešto teži početak meča protiv Jaroslave Švedove i izgubila prvi set, ali je onda preokrenula i prošla u narednu rundu.

Ipak, uprkos njenoj odličnoj igri u drugom i trećem setu i plasmanu u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, novinare je posle meča mnogo više zanimalo ono što se pisalo i lepoj Srpkinji i njenom dečku Bastijanu Švajnštajgeru. Pa su zato odmah na početku je pitali da li je istina da se udala za nemačkog fudbalera?

- Udala sam se? Mislite li zaista da bi moji roditelji dozvolili da se udam, a da oni to ne znaju i ne budu prisutni - odgovorila je Ivanovićeva i tako stala na kraj svim pričama o udaji.

Kada je u pitanju njen premijerni nastup na drugom Gren slemu sezone, najbolja srpka teniserka je pronašla zamerke u svojoj igri, ali i potkačila malo organizatore da je svake godine stavljaju da nedeljom igra prvi meč.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Niko ne voli da igra u nedelju, a meni se svake godine dešava da igram prvi meč baš u nedelju. Nije bio lak duel, ali srećna sam što sam uspela da ostanem smirena i da preokrenem rezultat. Moja protivnica je odlično igrala bekend i ja sam to pokušala da promenim, da igram na njen forhend i to sam i uspela - kazala je Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr.D

    25. maj 2015 | 07:27

    Jest im se nagovorila!!! Ako vec pitas roditelje garant nisu za ruznog svabu pored toliko srba

  • Cukun alija

    25. maj 2015 | 06:22

    Ana lepa si imas para,dobra si cura, nadi naseg coveka kakav svajnstajger.Dok mu izgovoris ime i prezime prode pola dana.

  • gorgeous

    25. maj 2015 | 08:30

    Ma mnogo ćeš ti pitati mamu i tatu da li da se udaš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA