FOTO UBOD: Šta radi član UO Zvezde na proslavi Partizanove titule?

Zanimljiva scena se dogodila na proslavi tima iz Humske na kojoj se pojavio i čovek koji je izabran u Upravni odbor crveno-belih na poslednjoj sednici Skupštne kluba i koji se fotografisao zajedno sa generalnim direktorom Partizana

  • 17

Vrlo interesantno i za mnoge neočekivano bilo je pojavljivanje poznatog fudbalskog menadžera  i nekadašnjeg sportskog direktora Crvene zvezde Zorana Stojadinovića na proslavi titule Partizana u hotelu "Kraun plaza". Ali su prisutni još više ostali zapanjeni kada se pojavio i Zoran Bašanović koji je aktuelni član Upravnog odbora crveno-belih.

PARTIZAN PROSLAVIO TITULU: Na fešti se pojavio i bivši sportski direktor Zvezde (FOTO)

On je zajedno sa Stojadinovićem i generalnim direktorom Partizana Milošem Vazurom pozirao fotografima tokom večeri, a kako li će na Marakani reagovati zbog ovog njegovog pojavljivanja, kao i navijači Zvezde saznaćemo verovatno uskoro.

Džaja pevao na Partizanovoj proslavi titule! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka

    27. maj 2015 | 00:37

    Dosao da cestita. To je normalno svuda u svetu!!

  • grobar do koske

    26. maj 2015 | 23:16

    I, sta je tu neobicno, kada se odlicno zna, a i znalo se i dok je bio u fkcz, da je navijac Partizana, kao sto je i 90% njih u sadasnjoj upravi, a i u sadasnjem igrackom kadru sa MRAKane.. .!. XXAAXXAA .!.

  • Vasovic

    27. maj 2015 | 07:25

    Šta radi na proslavi? Došla mukica da vidi kako to izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA