PIŽON ZA TELEGRAF: Niko me iz Zvezde nije zvao da budem trener!

Legendarni fudbaler i trener crveno-belih rekao za naš portal da mu niko od čelnika nije uputio poziv da zameni Nenada Lalatovića

  • 8

Kada god je Crvenoj zvezdi potreban trener, ime legendarnog fudbalera crveno-belih Vladimira Petrovića Pižona se usko povezuje sa klupom najtrofejnijeg srpskog kluba. Takav slučaj je i sada nakon što je Nenad Lalatović napustio Marakanu i ostavio upražnjenu stolicu šefa stručnog štaba.

Baratalo se velikim brojem imena koja bi mogla da preuzmu Zvezdu. Od Milorada Kosanovića, preko Tronda Solida, Milovana Rajevca, Dragana Okuke, Vladana Milojevića, pa sve do Zorana Filipovića, kog je predložio Ivica Tončev, i Petrovića koji je želja veterana kluba.

U javnosti se pojavila informacija da su upravo njih dvojica razgovarali sa Zvezdanom Terzićem i Svetozarom Mijailovićem, posle čega je blaga prednost data četvrtoj Zvezdinoj zvezdi. Ipak, Petrović je u kratkom razgovoru za Telegraf demantovao te priče.

- Niko me iz Zvezde nije zvao povodom preuzimanja mesta trenera prvog tima - rekao je Petrović za naš portal, a na pitanje da li bi prihvatio poziv da zameni Lalatovića kratko je odgovorio:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Iskreno da vam kažem, nisam ni razmišljao o tome.

Pripreme najtrofejnijeg srpskog kluba zakazane su za 8. jun, a ekipa će se nekoliko dana zadržati u Beogradu pre odlaska u Sloveniju. Pred čelnike Zvezde stavljen je težak zadatak da u skorije vreme pronađu trenera i sportskog direktora pošto je Vlada Stošić odbio da dođe na Marakanu.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    27. maj 2015 | 22:59

    Odigrao 11 sezona za Zvezdu. Oba puta kao trener pravio dobru ekipu, iako je bio u teškoj situaciji oko izbora igrača. Nikad nije pljunuo na klub. Pižon je naša legenda!!!

  • Boki delija

    27. maj 2015 | 22:13

    Kad je napustio zvezdu poslednji put bilo je više nego sumnjivo, jer je imao tezultate

  • Rs

    27. maj 2015 | 23:31

    Prosli put su covjeka otjerali iako je bio prvi na tabeli i doveli dostanica koi je zavrsio sa minus 8 iza partizana.a netreba zaboraviti da je izmislio poslednjeg igraca kog je zvezda prodala LEKICA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA