Grof Božović prihvatio ponudu Crvene zvezde!

Crnogorski stručnjak navodno rekao DA u noći između četvrtka i petka

  • 41

Miodrag Grof Božović je novi trener Crvene zvezde! Iskusni crnogorski stručnjak, koji je u nekoliko navrata bio velika želja rukovodstva sa Marakane, zameniće Nenada Lalatovića na klupi najtrofejnijeg srpskog kluba.

Ovu informaciju ekskluzivno su prenele podgoričke Vijesti koje navode da je Božović prihvatio Zvezdinu ponudu u noći između 28. i 29 maja. Simbolično ili ne, upravo na dan kada su crveno-beli pokorili Evropu u Bariju. Ubrzo je stigla i potvrda od generalnog direktora Zvezdana Terzića

- Sinoć smo postigli dogovor, 15 dana su trajali razgovori i on sutra dolazi u Beograd da utanačimo detalje, pre nego što Upravni odbor u ponedeljak verifikuje zvanično njegovo postavljanje - rekao je Terzić Tanjugu.

Od odlaska iz Lokomotive Grof je figurirao kao prvi pik da zameni Lalatovića. Generalni direktor Zvezdan terzić nije krio da mu je primarni cilj dovođenje Božovića na mestu trenera, a u celu priču uključio se i potpredsednik Slaviša Kokeza.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Crnogorski stručnjak je nakon epizode u glavnom gradu Moskve boravio u porodičnoj kući u Podgorici, a pri prvom kontaktu sa Zvezdom navodno je odbio ponudu zbog zdravstvenih problema.

Božović će vođenjem Zvezde ispuniti svoju veliku trenersku želju. Moga je i ranije, ali se tada odlučio za Rusiju gde je vodio Amkar, Moskvu, Dinamo, Lokomotivu i Rostov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    29. maj 2015 | 09:12

    Lepo :) ako je tacno

  • Timocanin

    29. maj 2015 | 09:13

    Tako jeeee , ajmo Zvezdoo.

  • Zabjelo

    29. maj 2015 | 10:15

    Zvazda sad uzima titulu... Doveli su Crnogorca Radonjica i uzeli titulu posle 15 godina u kosarci (zadnju osvojili pre toga sa Crnogorcem Pavicevicem), a sad Grof (vrhunski strucnjak). Nije samo kriminal iz Crne Gore....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA