Ludilo na F4: Srbin u poslednjim sekundama odveo Pro Reko u finale!

Maestralni Filip Filipović petostruki strelac za italijanski tim, ali je gol odluke bio delo njegovog saigrača i centra našeg nacionalnog tima*U poraženom sastavu istakao se Ubović sa dva gola

  • 3

Vaterpolisti italijanskog Pro Reka plasirali su se u finale Lige šampiona, zahvaljujući Srbima!

Tim iz Đenove je u dramatičnom polufinalnom duelu, protiv Barselonete, zabeležio pobedu rezultatom 12:11 golom koji je sedam sekundi pre kraja utakmice postigao centar srpske reprezentacije Duško Pijetlović!

Bivši vaterpolista Vojvodine, Zvezde i Partizana je meč završio sa tri postignuta gola, a verovatno na kraju ne bi ni došao u priliku da pogodi za pobedu, da nije bilo sjajnog Filipa Filipovića.

Drugi srpski igrač iz redova ekipe Igora Milanovića bio je najefikasniji akter utakmice sa pet postignutih golova, a svoj šou imao je u drugoj četvrtini, kada je tri puta uzastopno pogađao mrežu španskog tima i sprečio ga da se još više rezultatski odlepi.

Barseloneta, za koju je Nemanja Ubović postigao dva gola, vodila je gotovo čitav meč, ali je u finišu iskusni italijanski tim režirao preokret, na kraju i zabeležio veliku pobedu pogotkom Pijetlovića. Bilo je to tek drugo vođstvo Pro Reka na utakmici.

Pro Reko će se u finalu, u borbi za novi trofej prvaka Evrope, sastati sa hrvatskim Primorjem, koji je rezultatom 10:9 savladao Jug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA