Božović: Kad Zvezda pozove, tu nema razmišljanja!

Novi trener Crvene zvezde otkriva da kod njega nije bilo ni trunke dileme kada je stigao poziv sa Marakane, gde ga čeka veliki izazov

  • 18

Dileme više nema - Miodrag Grof Božović biće novi trener Crvene zvezde i nastaviće tamo gde je stao njegov prethodnik Nenad Lalatović.

U prvoj izjavi za srpske medije pošto je iz kluba potvrđeno da je dogovorena saradnja sa crnogorskim stručnjakom, oglasio se i Božović. Njegove reči dovoljno govore o tome koliko je želeo poziv iz kancelarija sa našeg najvećeg stadiona.

- Ja o pozivu Zvezde ne razmišljam i ne pregovaram, i ako sam slobodan kada me moj klub pozove postoji samo jedan odgovor na poziv mog kluba. On je DA i ODMAH! Javnost malo zna da sam 2010. bio trener Zvezde na jednu noć, ali da tada nisam mogao da prihvatim klub zbog važećeg ugovora u Rusiji. Sa mojim klubom nisam pregovarao ni o čemu osim o tome da li imamo istu viziju Zvezde - rekao je Božović.

Kokeza otkrio pojedinosti iz pregovora sa Grofom Božovićem!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Doskorašnji trener moskovske Lokomotive kaže da se brzo dogovorio sa čelnicima Zvezde. Podvlači da to nisu bili pregovori, već

- Kada sam razumeo da delimo iste snove i ambicije "pregovori" ili još bolje razgovori su bili završeni. A Zvezda koju sanjamo je moćan tim koji igra moderan i prepoznatljiv fudbal o kome Evropa treba da ponovo priča. Zahvaljujem se Bogu što mi je data prilika da budem deo velike Zvezde i da zajedno ostvarimo snove.

I sam Božović je svestan da dolazi u klub koji je u veoma teškoj situaciji, u kojoj će njegov trenerski potencijal biti na velikim iskušenjima.

- Nema veće časti nego voditi svoj klub na našoj Marakani i verujte mi sanjao sam o tome svih ovih godina koje sam proveo radeći u inostranstvu. Hvala gospodinu Kokezi na upornosti, upravi kluba na poverenju i navijačima koji su ovih dana što porukama, što lično pokazali koliko podržavaju poziv da vodim Zvezdu. Pred nama je težak posao, molim zvezdaša za strpljenje i podršku a mi ćemo znati to da vratimo igrama i trofejima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandar

    29. maj 2015 | 22:22

    Grofe, dobrodosao ti nama. Iskreni Zvezdasi se raduju tvom povratku. Nadam se da smo u narednih 10 godina resili pitanje trenera. I isto tako da cu za 10 godina ponovo da gledam kako osvajamo evropsku titulu. Neka ti je srecno i za na veka

  • Sokol Kusta

    29. maj 2015 | 22:03

    Tole ODLAZI!

  • NoRTH HoLLYWooD...

    30. maj 2015 | 02:43

    Grofe Delijo,imaš punu podršku Severa...ZVEZDA IZNAD SVIH...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA