Kad vidite šta joj uspeva počećete da pratite njenu karijeru! (VIDEO)

Ljubitelji zimskih sportova dobro znaju ko je ova devojka, dok za ostale nismo sigurni, ali od sada će morati da počnu da je prate, jer sigurno ima još šta da pokaže

  • 0
Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Ljubitelji skijanja i zimskih sportova dobro su upoznati sa Džulijom Mankuzo jednom od najlepših svetskih skijašica i sportistkinja. Atraktivna Amerikanka već godinama budi pažnju tokom zimske sezone svojim očaravajućim izgledom, ali i fotografijama za razne seksi kalendare.

 

Iako se ne može pohvaliti nekim prevelikim uspesima njene obline, ali i način na koji privlači gledaoce i navijače na svoja takmičenja poznati su ljubiteljima sporta širom sveta.

 

Sada, iako je sezone skijanja završena ona je odlučila da na opet privuče pažnju i misli k njoj dok se priprema za nove izazove u karijeri, a bićete prosto oduševljeni kada vidite kako vežba i šta sve može da uradi.

 

Poznato je da je kod skijanja jedna od osnovnih stvari i preduslov za uspeh održavanje ravnoteže, a evo kako to seksi Džulija vežba. Ona veže konopac između dva palmina drveta na nekoj plaži, a onda hoda po njemu, što nam je pokazala putem video snimka na svom Instagram profilu.

A video posted by Julia Mancuso (@juliamancuso) on

 

 

Ne sumnjamo da će nas i u budućnosti počastiti novim ovakvim fotografijama zato, ako niste do sada, obavezno počnite da pratite njenu karijeru.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA