Baraž u Škotskoj pun skandala: Huligan udario fudbalera Rendžersa zastavom u glavu! (VIDEO)

Šokantne scene viđene su tokom revanša baraža za mesto u Premijer ligi između Madervela i Rendžersa

  • 0

Neverovatne scene viđene su na stadionu Madervela tokom revanš meča protiv Rendžersa u baražu za Premijer ligu naredne sezone.

Posle meča došlo je do opšte tuče na terenu, u kojoj je prednjačio fudbaler ''policajaca'' Bilel Mošni, koji je bio iznerviran nakon što ga je protivnički fudbaler odgurnuo sa leđa.

Opšta tuča u Škotskoj: Besni fudbaler Rendžersa šutirao protivnika, pa mu pustio krv! (VIDEO)

Ipak, to nije bilo sve od skandala tokom utakmice između ove dve ekipe. Još dok je utakmica trajala, jedan navijač Madervela je udario Lija Mekaloha iz Rendžersa navijačkom zastavom u glavu.

Fudbaler Rendžersa je krenuo da izvede korner, a pošto su tribine na Ostrvu blizu terena, bio je u dometu navijača, koji nije birao sredstva da ga poremeti.

Rendžers je u obe utakmice baraža ubedljivo poražen. Na Ajbroks parku je u prvom meču bilo 3:1 za Madervel, dok je u revanšu rezultat bio još ubedljiviji - 3:1, pa je Madervel osigurao sebi mesto u Premijer ligi Škotske naredne sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA