PAPARACI GA SNIMILI U RESTORANU: Ovako Grof Božović uživa u tompusima i alkoholu! (VIDEO)

Novi trener Zvezde se, nekoliko dana pre odlaska iz Lokomotive, opustio u večernjim satima u moskovskom restoranu

  • 21

Miodrag Grof Božović stigao je u Crvenu zvezdu sa reputacijom potvrđenog trenerskog autoriteta, sa bogatim iskustvom iz Rusije, trofejem iz najprostranije zemlje na svetu...

Crnogorski stručnjak u Beograd dolazi i sa statusom boema!

Doskorašnji trener Lokomotive je svojevremeno otvoreno pričao o strasti koju gaji prema duvanu, konkretno kubanskim tompusima, kao i ženama, vinu...

RUKA RUCI, GROF NA MARAKANI GODINU DANA! Pomeren početak Zvezdinih priprema! (FOTO)

Foto: youtube/printscreen/LIFENEWS Foto: youtube/printscreen/LIFENEWS

Upravo su u jednom takvom ambijentu ruski paparaci nedavno zatekli Božovića, samo nekoliko dana pre njegovog odlaska iz moskovskog kluba.

U društvu prijatelja Grof se maksimalno opustio u jednom ribljem restoranu u centru ruske prestonice, a tu je, za drugim stolom, sedeo i srpski fudbaler, član Lokomotive, Nemanja Pejčinović.

Ispovest Grofa Božovića, koji živi kao boem: Uživam u seksu, tompusima, vinu, kocki...

Na snimku se lepo vidi kako Božović uživa za stolom, uz tompus, vino i zakusku, uz prijatelja. Ruski mediji navode da se te večeri Božović svojski potrudio (čitaj platio) da njegovom društvu, od usluge, ništa ne zafali nijednog trenutka. Iz restorana je izašao u dva sata iza ponoći, pripit, usporen, i zateturan ušao u automobil na suvozačko mesto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niski

    1. jun 2015 | 18:35

    On je grof. A ja sam grof iz Nisa. Privatizacija samo. Ko je ovaj covek. Nisam navijac zvezde ali velike klubove treba da vode velike ljude.

  • Slobodan grobar

    1. jun 2015 | 19:26

    Slika i priluka.

  • Niski

    1. jun 2015 | 18:56

    Ne zna ni da pucka sad pogledao snimak. Kazem ja sve face. Jao boze. Kad ces jednom odrasti mali veseljace. Ima ih mnogo mnogo takvih. Ili nije ni on kriv uklopis se u sredinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA