Duško Tošić za Telegraf: Bilić me je doveo u Bešiktaš, žao mi je što je otišao!

Srpski fudbaler, novi igrač višestrukog prvaka Turske, za naš portal izneo prve utiske po potpisivanju ugovora sa istanbulskim velikanom

  • 3

Ruka je stisnuta, osmesi na licima - paraf je stavljen! 

Srpski fudbaler Duško Tošić je novi igrač turskog velikana Bešiktaša, od utorka 2. maja i zvanično, kada je u društvu visokih predstavnika istanbulskog kluba potpisao ugovor u trajanju od dve godine, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

Još se tinta sa ugovora nije pošteno osušila, a Tošić je za telegraf.rs izneo prve utiske o dolasku u redove kluba koji je 13. puta bio prvak države, a minulu sezonu završio na trećoj poziciji.

Bravo, majstore: Duško Tošić potpisao za turskog velikana!

Duško Tošić postigao gol posle asistencije za TV špice! (VIDEO)

Foto: privatna arhiva Foto: privatna arhiva

Duško, pre svega, čestitke na potpisu, veliki dan za vas.

- Hvala na čestitkama. Lep je osećaj biti ovde, Bešiktaš je veliki klub sa najvećim ambicijama i zato sam, pored mnogoborjnih ponuda koje sam dobio, izabrao upravo Bešiktaš - rekao je Tošić za telegraf.rs nedugo pošto se obavezao na vernost istanbulskom klubu, a zatim dodao:

- Od naredne sezone Bešiktaš će igrati na novom, zaista prelepom stadionu, koji se nalazi na samom Bosforu, tik uz more. Planiraju se dobra pojačanja, napadamo Ligu šampiona. I ove sezone je to bio plan, ali je ekipa posustala pred kraj sezone i završila na trećem mestu, iza Galatasaraja i Fenerbahčea.

Ko je bio najzaslužniji za Vaš dolazak u Bešiktaš?

- Slaven Bilić. Baš je želeo da me vidi u timu i zato mi je žao što je otišao iz kluba. Šteta, ali šta da se radi, to je fudbal. I bez njega mislim da ću uspeti da opravdam poverenje koje mi je klub ukazao i potvrditi epitet pojačanja.

Turski mediji pišu da će Tošić, po godini ugovora, u novom klubu zarađivati 900.000 evra.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA