Srbin će biti novi trener Milana: Mihajlović na pol poziciji za klupu Rosonera!

Svi ga cene posle sjajnih rezultata sa Sampdorijom

  • 3

Siniša Mihajlović je spreman za velike izazove!

Igračka legenda Serije A, na putu je i da kao trener ostavi dubok trag na "čizmi", gde ga mnogi čekaju raširenih ruku. Posle uspešno završenog posla u Sampdoriji, kojoj je, mimo svih očekivanja, obezbedio plasman u Evropu, Siniša ide dalje, ide ka novim visinama. Pomera granice.

Njegova naredna stanica u karijeri mogao bi da bude i njegov najveći posao do sada - jedan od najvećih i najtrofejnijih evropskih klubova, Milan!

Miha se emotivnim pismom oprostio od Sampdorije!

Da to nije samo puka spekulacija za navijačku razonodu tokom leta, svedoče i navodi uglednog dnevnika Gazzetta dello Sport koji piše ne samo to da je Srbin kandoidat za posao, nego i da je na pol poziciji da nasledi Filipa Inzagija na klupi Rosonera!

- Mihajlović poseduje snažan karakter, mlad je, ambiciozan... - pišu Italijani za nekadašnjeg selektora naše reprezentacije i tvrde da njegova naklonjenost Interu, čije je boje branio i kao igrač i kao Manćinijev asistent, ne predstavlja kamen spoticanja da se sada okrene na drugu stranu.

- Prošlost sa Interom nikada nije bila problem. Postoji obostrano poštovanje između Mihajlovića i Galijanija. Iza Srbina su dve sjajne sezone u Sampdoriji koju je prvo spasao ispadanja, a onda je odveo u Evropu. Pored Mihajlovića Milan razmišlja i o Monteli, donekle i o Donadoniju, ali je srpski trener glavni kandidat za klupu Milana - navode Italijani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldboy86

    3. jun 2015 | 10:51

    Super, tek ce sad Milan u drugu ligu.

  • Sasa

    3. jun 2015 | 23:38

    A nama nije valjao,Miha kralj!!!

  • Cika Jova

    3. jun 2015 | 12:04

    Ne volim te igrace kojima navijacka pripadnost nista ne znace. Puno puta sam primetio do sada sa kakvim prezirom i oholoscu se ponasa prema Zvezdi, klubu koji ga je lansirao u Zvezde. Vidim da to nije slucajno i da je to upravo on. Do juce je pricao kako je Inter njegova kuca, njegova ljubav, njegovo sve, a sada bi preuze Milan bez problema. Kapiram da bi sutra trenirao i Partizan ako bi mu dali dovoljno kesa. To je odlika malih ljudi i prodanih dusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA