Nećete saznati taktiku kojom sam pobedio Nadala! Đoković oduševio Francuze!

Najbolji teniser sveta demonstrirao je silu nad devetostrukim šampionom Rolan Garosa na njegovom terenu i plasirao se u polufinale

  • 13

Novak Đoković i Rafael Nadal su odigrali su ''najveće četvrtfinale u istoriji tenisa'', kako je čitava svetska javnost krstila njihov duel na Rolan Garosu. Ipak, Nole je ''kriv'' što su mnogi ljubitelji tenisa, koji su očekivali epski duel i veliku borbu, razočrani jer nisu videli ni delić od teniskog klasika na kakav su ih dvojica tenisera navikla.

NOVAK MENJA ISTORIJU! Đoković ošišao Nadala (3:0) i ide ka tituli Rolan Garosa!

Novak je počistio velikog rivala sa šljake sa ubedljivih 3:0 u setovima (7:5, 6:3, 6:1), a posle prvih impresija iskazao je poštovanje prema Špancu, koga je ponizio na terenu.

- Naravno da imam veliko poštovanje prema Rafi. On je ove sezone možda odigrao malo lošije od onoga što očekujemo od njega, međutim on je veliki šampion i uvek mi je veliko zadovoljstvo da igram protiv njega - bile su prve impresije Đokovića posle velike pobede.

Da li je ključ meča bio to što si igrao bliže linije?

- Taktiku ću sačuvati za sebe - rekao je najbolji teniser sveta uz osmeh i izazvao oduševljenje publike na Filip Šatrijeu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Đoković izlomio kičmu Nadalu! (VIDEO)

LUDILO! Najbolji poen turnira osvojio je Đoković! (VIDEO)

-  Jeste taktika bila da budem agresivan, nije bilo lako to sporvesti na terenu koji nije uvek u najboljem stanju. Do sada sam gubio ovde od Nadala, ali ubuduće želim da nastavim ovako kao što je bilo danas - rekao je Novak, ali je napravio i mali lapsus pa su se njegove reči mogle i drugačije protumačiti, pošto je pričao na francuskom jeziku, koji još uvek ne priča savršeno.

- Ovo je tek peti put da pričam na francuskom, već sam se dovoljno mučio, hvala vam puno - rekao je Đoković uz osmeh i otišao do svog boksa da proslavi veliki trijumf.

NOVAK LJUT TOKOM MEČA: Godinama vam pričam, a vi me ne slušate!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA