PARTIZAN DOVEO PRVO POJAČANJE: Zvezdin dželat koji daje neverovatne golove! (VIDEO)

Doskorašnji fudbaler Novog Pazara Marko Jevtović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima

  • 10

Partizan je doveo prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U Humsku stiže Marko Jevtović, doskorašnji fudbaler Novog Pazara, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima.

Prethodnih dana se pominjalo da su crno-beli zainteresovani za vezistu Pazaraca, a danas je transfer i potvrđen.

Jevtović je u izjavi za lokalni radio iz Novog Pazara potvrdio da će karijeru nastaviti u redovima šampiona iz prethodne sezone, a upravo on je golom iz penala za Pazar protiv Crvene zvezde u prolećnom delu šampionata olakšao posao svom, ispostavilo se, budućem klubu.

- Stigao sam u naš najveći klub, koji deceniju dominira u srpskom fudbalu. Čast je nositi dres Partizana, ali svestan sam da je obaveza još veća, posebno prema armiji navijača sa, opravdano, najvećim očekivanjima - rekao je Jevtović Radiju sto plus.

 

Promocija Jevtovića u Humskoj biće upriličena naredne nedelje, a on se nada da će pomoći klubu da odbrani titulu naredne sezone, i da pokuša da se domogne plasmana u Ligu šampiona.

- Maksimalno ću se truditi da opravdam poverenje. Pokušaćemo da ostanemo neprikosnoveni u Srbiji, ali najveći izazov je Liga šampiona. Bilo bi sjajno da se plasiramo u elitno evropsko takmičenje klubova - ocenio je Jevtović.

Ovaj vezni fudbaler je prošle sezone na 28 utakmica za Novi Pazar postigao tri gola, od toga jedan pomenuti protiv Zvezde, i jedan od najboljih koji je protekle sezone viđen na terenima u JSL.

Marko Jevtović je ranije igrao i za kulski Hajduk, Sopot, Dinamo iz Moskve i Srem iz Jakova, a prošao je omladinsku školu Zemuna.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Plavi navijac

    4. jun 2015 | 19:07

    Hvala na svemu Marko, sve najbolje u daljoj karijeri i da nam sa opet vratis u Pazar. Odlican momak i fudbaler.

  • Dr. za rock and roll

    4. jun 2015 | 19:02

    Ove godine uzimaju sa njim ligu sampiona!!

  • gde nema zakona, misevi kolo vode

    4. jun 2015 | 22:28

    Hahahahaha, pravo pojacanje za cuku da bude najjaca u ligi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA