IRINA, BILI ČIKU: Ronaldova bivša imala aferu sa Blaterom!

Svetska javnost je šokirana nakon što su se pojavile informacije da je Irina Šajk bila u vezi sa doskorašnjim predsednikom FIFA

  • 13

Šokantna vest dolazi od strane španskih medija, a ona glasi da je Irina Šajk, bivša devojka Kristijana Ronalda imala aferu ni manje, ni više nego sa doskorašnjim predsednikom FIFA, Sepom Blaterom.

Prelepa ruska manekenka je, navodno, jedna od onih koja je pala na šarm 77-godišnjeg Švajcarca koji je poznat po svojim osvajačkim sposobnostima. Prema nepotvrđenim informacijama njih dvoje su bili zajedno, ali je nejasno da li su stupili u intimnu vezu dok je ona još bila u vezi sa zvezdom svetskog fudbala.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Blater je poznat po svom burnom ljubavnom životu, pa je tako godinu dana izbio pravi skandal u medijima kada je počeo se pojavio na dodeli Zlatne lopte u društvu udate žene Linde Baras koja je 28 godina mlađa od njaga i koju je predstavio kao svoju devojku. Pored nje na čari Švajcarca su pale i bivša teniserka Ilona Boguška sa kojom je bio u vezi dok je još bio u braku sa svojom trećom ženom Gracijelom Bjanko.

Svetska javnost je šokirana ovim informacijama koje su se pojavile, a svima pada na pamet samo jedno pitanje, kako je zgodna Irina mogla da se spetlja sa čovekom koji može da joj bude deda i to dok je u vezi sa jednim od najpoželjnijih svetskih muškaraca.

Foto: instagram/irinashayk Foto: instagram/irinashayk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA