ON APLAUDIRA, A ONI GA VREĐAJU: Ovako je Kalinić prošao posle isključenja! (FOTO)

Srpski reprezentativac je iznerviran lošom igrom zaradio isključenje sa meča, a dok je odlazio u svlačionicu morala je Žandarmerija da ga čuva

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su jedan od najslabijih mečeva ove sezone i zasluženo su izgubili od Partizana u poslednjem kolu ligaškog dela takmičenja u KLS. Jedan od razloga za to jeste, svakako, i očajna partija jednog od glavnih igrača crveno-belih Nikole Kalinića koji je na kraju zaradio i isključenje.

PARTIZAN DOBIO ZVEZDU: Trijumf nedovoljan za prednost domaćeg terena crno-belih u plej ofu! (FOTO)

Vrlo nervozno, a moglo bi se reći i besno je ušao u meč srpski reprezentativac koji je zbog svojih dobrih igara u prethodnim mečevima dva tima bio i na meti navijala crno-belih. Nije ga krenuo u šut, promašivao je iz igre, a šampionu ABA lige nije uopšte išlo na utakmici.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zbog toga je kod njega rasla tenzija kako je meč odmicao, a sve je na kraju kulminiralo direktnim isključenjem koje je zaradio zbog prigovora arbitrima nakon što mu je dosuđena tehnička greška.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nikako Kalinić nije mogao da se pomiri sa time i nastavio je da dobacuje sudiji, a njegovo ponašanje iznerviralo je navijače Partizana koji su, kada je on odlučio da konačno ode u svlačionicu, uputili salve uvreda i ružnih reči na njegov račun, a poleteli su i predmeti sa tribina, pa je Žandarmerija štitovima morala da ga štiti dok je prilazio tunelu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Žika Živac@

    5. jun 2015 | 00:27

    Grobari ne praštaju uspeh,a i šta im je sve radio...donekle razumem revolt!

  • Kompleksi

    5. jun 2015 | 08:17

    Kalina im je nabio komplekse,pa pojedinci nemaju drugaciji nacin nego da iste lece primitivnim ponasanjem.Kompleksi su to :)

  • Sale ortodox

    5. jun 2015 | 07:35

    Stoka od grobara nemoze bolja da bude,kolko bi oni morali da dobiju tehničkih svaki faul koji naprave skaču na sudije i onda neka mi neko kaze da sudije sude Zvezdi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA