Neverovatna priča o tome kako je Mesi uz pomoć kolača postao vanserijski golgeter!

Napadač Barse verovatno i danas-dan zahvaljuje svom nekadašnjem treneru Karlosu Markoniju

  • 4

Lionel Mesi je, bez sumnje, trenutno najbolji fudbaler koji je koračao zemljom. Da se ne uvrede Pele, Maradona i ostale bivše veličine, kao i ovi današnji fudbaleri, ali to što Argentinac radi svojim protivnicima je čista magija.

Upravo će Mesi biti najveća pretnja za Đanluiđija Bufona i Juventus, a neposredno pre finala Lige šampiona vredi se podsetiti izjave jednog od njegovih prvih trenera o tome kako je Argentinac naučio da postiže golove.

UŽIVO, JUVE vs BARSA: Evropa će večeras dobiti novog vladara (FOTO)

- Leo je mnogo voleo čokoladne kolačiće kada je bio mali. Jednom sam mu rekao ''Daću ti kolač za svaki gol koji postigneš''. Dao je četiri gola pa sam mu dao četiri kolača, potom je dao pet i zaradio pet kolača - rekao je Karlos Markoni koji je trenirao Mesija u Njuels Old Bojsu

- Bio je nizak i nije uspevao da da gol glavom. Dao sam mu novi zadatak, dva kolača ako da gol glavom. leo je uzeo loptu, predriblao sve protivnike plus golmana, stao ispred gola, dignuo loptu na glavu i ugurao loptu u mrežu. Potom se okrenuo i rekao ''dva''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola delije

    6. jun 2015 | 19:34

    Znam mu pricu iz detinjstva. ..veoma tuznu..umrela mu je baka kad je bio mali..zato kod das gol veceras Ruku GORE I PRST GORE... jedan je MESSI !!!

  • King

    6. jun 2015 | 20:11

    Ma smesan je ne moze se porediti sa Peleom i Maradonom niti pravim jedinim Ronaldom zubom koji mu je bio i idol ma kakvi zatim Zidan itd!

  • Zumbul

    6. jun 2015 | 21:59

    Sada su startovi i faulovi igraca mnogo nezniji da on igra u vremenu jednog Pelea i Maradone niko ne bi cuo za njega !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA