Partizan demolirao Metalac i došao na korak od finala!

Crno-beli savladali goste iz Valjeva sa 86:66 u prvoj utakmici polufinala KLS

  • 7

Košarkaši Partizana od pobedili su u Pioniru  Metalac sa 86:66 u prvoj utakmici polufinala KLS.

Crno-beli su bili u problemu pred duel protiv Metalca jer nisu mogli da računaju na Eda Murića, koji je najverovatnije završio sezonu zbog povrede u derbiju protiv Crvene zvezde. Roviti su bili i Milosavljević i Pavlović, ali su ipak igrali meč protiv Valjevaca.

Partizan je već posle prvih pet minuta počeo da pravi osetniju razliku. Ona se kretala između 7 do 9 poena, da bi uz Andrić uz zvuk sirene pogodio trojku čime je posle prve deonice doneo svojoj ekipi prednost od 11 poena - 31:20.

U većem delu druge četvrtine viđena je neefikasna košarka. Obe ekipe su promašivale većinu svojih šuteva, ali su se košarkaši crno-belih ipak probudili pred kraj poluvremena, pa su drugu četvrtinu ipak završili sa dvocifrenim brojem postignutih poena i rešili je u svoju korist sa 15:7.

Po izlasku na terenu u trećoj četvrtini crno-beli su u potpunosti demonstrirali silu nad gostima iz Valjeva. Aleksandar Pavlović je trojkom otvorio treći period meča. To su bili njegovi prvi poeni, a taj deo meča je završio sa 11 poena na svom kontu. Uz njega su se potpuno razigrali i ostali igrači, što je bilo dovoljno da u jednom trenutku vidimo i čak 29 poena razlike za Partizan.

U poslednjoj deonici su crno-beli bez problema održavali razliku, pred kraj su se malo i opustili, pa je Metalac uspeo da donekle smanji razliku, ali je ipak ubeljivo poražen sa 86:66.

Naredni meč igra se u utorak u Valjevu, ukoliko Partizan bude slavio plasiraće se u finale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MVP75

    7. jun 2015 | 21:54

    A Vujosevic rekao da su povredjeni i Milosavljevic i Pavlovic a oboje igrali :p

  • @Žika Živac@

    7. jun 2015 | 22:10

    To je taj rang!Timovi u usponu, ima nade za njih!Mislim ako Partizan ne ugase!heheh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA