Aleksadar Katai dve godine u Zvezdi!

Ofanzivni vezista samo čeka raskid ugovora sa Olimpijakosom

  • 16

Darko Lazović je otišao, ali Aleksandar Katai najverovatnije ostaje u Crvenoj zvezdi. Fudbaler iz Srbobrana, koji je prošle godine igrao na pozajmici u crveno-belom dresu, trebalo bi da raskine ugovor sa Olimpijakosom i postane slobodan igrač.

To znači da će bez obeštećenja stiću u Zvezdu s kojom će potpisati dvogodišnji ugovor i sprečiti slabljenje krilnih pozicija crveno-belog tima.

- Dogovorili smo sve sa Zvezdom, ugovor će biti potpisan na dve godine. Čekamo samo još da napravimo raskid sa Olimpijakosom. Katai će 99 odsto ići sa Zvezdom na pripreme u Sloveniju. Biće sve poznato u roku od 10 dana - rekao je fudbalerov menadžer Boško Janković za Žurnal:

- Stigao je u Srbiju kako bi pokazao da je najbolji igrač u ligi. na proleće je pokazao da je odličan. želi i sa Zvezdom da osvoji trofeje.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Međutim, Katai nema samo ponudu Crvene zvezde na stolu...

- Već smo odbili ponude iz Kine i Japana. Trenutno postoji mogućnost odlaska u Belgiju i Holandiju. Njegova želja da ostane u Zvezdi će presuditi, a samo ''ponuda koja se ne odbija'' može da promeni stvari - jasan je bio Janković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    12. jun 2015 | 10:55

    BRAVO !!! BICE VAM OD PRESUDNE VAZNOSTI, ZA NAPAD NA 3 LIGU SRBIJE, NARAVNO IZ 4 LIGE U KOJU 100% IDETE.. .!. XXAAXXAA .!.

  • ♡♥

    12. jun 2015 | 10:31

    HAHAHAHIHIHIHEEEEEEE KAKVO POJACANJEEEEEE.......

  • Sema

    12. jun 2015 | 09:34

    Bravo. Ovo nam je sigurno veliko pojačanje jer zna dečko da igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA