Šta Saša Ilić misli o Božinovu i koga ne bi želeo u kvalifikacijama za LŠ? (FOTO)

Kapiten crno-belih želi protivnika iz komšiluka ili sa Malte

  • 7

Na samom početku najkraćih priprema u skorijoj istoriji Fudbalskog kluba Partizan (trajaće manje od mesec dana), kapiten crno-belih Saša Ilić govorio je o ambicijama ekipe za narednu sezonu u kojoj će srpski šampion napasti Ligu šampiona, i kao alternativu elitnom takmičenju, Ligu Evrope.

Ako u svemu tome ne uspeju, igračima neće nedostajati ambicije, jer će po prvi put u istoriji biti u prilici da osvoje tri domaća trofeja: Superkup (duel sa Čukaričkim 11. jula), prvenstvo i Kup.

BOŽINOV MEĐU PRVIMA DOŠAO NA TRENING! Gde je parkirao moćnu Mečku? (FOTO)

PARTIZAN: Ne pridržavamo se olimpijskog načela, napadamo sve trofeje!

Naredna sezona biće ponovo od velikog značaja za Partizan jer će eventualnim osvajanjem titule prestići najvećeg rivala Zvezdu po broju trofeja u šampionatu.

Dakle, motiva će biti pregršt...

- U Partizanu su ambicije uvek iste, a to su domaći trofeji i da se napravi iskorak u Evropi. To je sve lepo kada pričamo o tome na početku sezone, ali nije lako. Biće nam potrebno puno sreće, da nas zobiđu povrede i da dovedemo adekvatna pojačanja da bi se sve to ostvarilo.

Partizan će u petak saznati ime rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ilić, razumljivo, priželjkuje što lakšeg rivala i zato se nada povoljnom žrebu po Partizan.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Postoje želje... Mi smo, realno, u rangu sa ekipama sa kojima već možemo da se sastanemo u drugom kolu. Ima tu par ekpa koje nam sigurno ne bi odgovarale, koje su izuzetno jake, kao što su prvaci Kazahstana (Aktobe), Rumunije (Steaua), Slovačke (Trenčin). U svakom slučaju voleo bih da to bude prvak ovde neke obližnje države ili neka Malta.

U novu sezonu crno-beli ulaze u bitno izmenjenom sastavu, pošto su ekipu poslednjih meseci napustili nosioci igre (Lazović, Škuletić, Volkov, Drinčić), a u međuvremenu su i došla neka nova imena (Jevtović, Trujić, Božinov).

- U poslednjih šest, sedam meseci napustilo nas je nekoliko veoma važnih igrača, otišli su Danko, Škuletić, Drinčić, Volkov, Marković, možda ću nekoga zaboraviti. Sigurno je da je na svima nama težak zadatak da probamo, uz pojačanja, da nadomestimo nihove odlaske.

Kapiten Partizana u narednoj sezoni očekuje mnogo od najzvučnijeg pojačanja, Božinova, koji je projektovan da predvodi navalu šampiona.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- U pitanju je igrač koji ima izuzetno fudbalsko ime, činjenica da je igrao u klubovima kao što su Fiorentina, Juventus, Mančester siti i Sporting dovoljno govori o njegovom kvalitetu. Nadam se samo da će ga zaobići povrede, da će se dobro pripremiti i da će nam biti od velike pomoći.

(M. B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    15. jun 2015 | 14:02

    Jedan je Sale kapiten !!! SASA ILIC i VALERI BOZINOV NAPADAJU LS !!!

  • Fantom

    15. jun 2015 | 15:21

    Starac Foco od stotinu ljeta napada LS. Idi bre vise da se ne vuces po terenu.

  • Joe

    15. jun 2015 | 18:39

    Zar nije cuka osvojila kup,kako onda moze partizan da osvoji 3 trofeja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA