Miša Tumbas ubacio trojku igračima Zvezde u facu! (FOTO) (VIDEO)

Najpoznatiji navijač Partizana je na poluvremenu šutirao na koš gde su se zagrevali igrači crveno-belih, a trojka "bez koske" koju je ubacio bila je uvod u ružnu scenu koja je usledila

  • 40

Jedna od centralnih ličnosti na drugoj utakmici finalne serije između Partizana i Crvene zvezde bio je jedan od najpoznatijih navijača crno-belih Miša Tumbas.

SRAMOTA U PIONIRU: Jović pogođen u glavu! (VIDEO)

ZAR TREBA OVOME DA SE SMEJEMO? Miša Tumbas imao goli šou u Pioniru (VIDEO)

Čovek koji je u neku ruku sinonim za košarkaški tim Partizana i uvek sveprisutan na njihovim utakmicama imao je svoj šou na parketu hale Pionir za vreme poluvremena dok su se igrači dva tima zagrevali.

Miša Tumbas je uzeo loptu i stao na liniju za tri poena i to na košu gde su se zagrevali igrači Zvezde, a onda je uputio šut. Lopta je ušla u koš "bez koske" što je izazvalo oduševljenje među navijačima crno-belih čiji je grotlo bilo baš kod tog koša stacionirano.

Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV

Usledile su ovacije od strane Grobara, a na pogotku mu je čestitao u Novica Veličković. Ipak, onda se dogodio i onaj ružan momenat. Tumbas se okrenuo na suprotnu stranu ka Delijama što je bio uvod ka sramnom činu. Prvo je počeo da im pokazuje rukom prema svom polnom organu, a onda na nagovor sa tribina se skinuo go.

Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV

Bio je to trenutak koji je bacio ljagu i novu senku na svetkovinu zvanu košarkaški derbi koja je odavno izgubila svoje značenje i veličinu, a sa svakim novim mečom čini se da tone sve niže.

Podsetimo da je Crvene zvezda trijumfovala i u drugoj utakmici i da vodi sa 2:0 u pobedama i nedostaje joj još samo jedan trijmf da bi osvojila titulu šampiona Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA