FEDERER: Evo koji sam problem imao sa Đokovićem!

Švajcarski teniser nije oduševljen rečima trenera srpskog igrača

  • 9

Mnogo buke podiglo se oko reči Borisa Bekera, proslavljenog nemačkog tenisera i trenera Novaka Đokovića, koji je u svojoj autobiografiji istakao da je javna tajna da se Švajcarac Rodžer Federer i naš teniser ne podnose.

Švajcarac je reagovao, istakvaši da je poznato da je imao problem sa stavom Đokovića.

- Imao sam problem sa Novakovim stavom na početku njegove karijere, ali je sada taj stav savršen. Danas je sve između nas savršeno i potpuno fer. Ne sviđa mi se to što je Boris rekao - rekao je Federar i dodao:

- Uvek je opasno kada mnogo pričate, nekada možete da kažete određene stvari koje ne bi trebalo da kažete. Nemam problem sa Novakom. Ne mogu reći da mi je prijatelj jer najbolji prijatelji su drugi ljudi, ali smo srećni kada se sretnemo - rekao je Federer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorgeous

    17. jun 2015 | 16:58

    Kakav stav mu još smetao? To što je verovao u sebe? Ne razumem. Nole nikad nije potcenjivao nikoga a kamoli Federera još u ono vreme kad je bio najjači. Nego je Federer prepoznao šampiona u njemu i TO mu se nije svidelo pa se trudio da ga omalovaži gde god i kad god je mogao. Naravno da mu se sada divi, realno je bolji od njega, a i mnogi rekordi su mu ugroženi. Federer LICEMER

  • schwyz

    17. jun 2015 | 16:55

    Hahaha,da li ti uopste imas prijatelje naduvenko.

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    17. jun 2015 | 16:11

    Lazov, ma kakav lazov LAZOVCINA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA