Partizanova grupa "Šedouzi" sinoć tukla navijače Milana, uzvratili im "40+" (VIDEO)

Tuča na jugu uoči utakmice nije bila između "grobara", već je pesnicama ukazana "dobrodošlica“ tifozima, koji su na derbi stigli na poziv jednog od legendarnih vođa Partizanovog juga Čegija

  • 56

Tuča na južnoj tribini Partizanovog stadiona uoči revanša polufinala fudbalskog kupa sa Zvezdom nije izbila između "grobara", već su, kako nezvanično saznajemo, pripadnici navijačke grupe crno-belih "Šedouz“ (Shadows) pesnicama poželeli "dobrodošlicu“ Milanovim navijačima, koji su došli u uzvratnu posetu grupaciji "40+“, odnosno njenom vođi Čegiju!

Podsećamo da je jedna od legendarnih glava Partizanovog juga bio gost tvrdog jezgra Milanovih navijača na utakmici "rosonera“ s Barselonom na "San Siru“ u Ligi šampiona. Dvadesetak italijanskih tifoza iskoristilo je "večiti derbi" za revanš posetu, ali se nisu dobro proveli na beogradskom stadionu.

"Šedouzi“ su se, očigledno, poveli principom "prijatelj moga neprijatelja i meni je neprijatelj“, stavljajući Milanezima na znanje da nisu dobrodošli na južnoj tribini.

Nasilničko ponašanje prema njima nije dugo trajalo."Šedouzi“ su im svojevrsnim "blic krigom" objasnili ko je gazda i šta misle o njihovoj poseti. Policija nije intervenisala.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muta

    12. april 2012 | 02:18

    Nije mi jasno ovo: prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj. Na sta ukazujete?

  • forza milan

    12. april 2012 | 12:55

    umesto da budete srecni sto su clanovi navijaca jedne ekipe kao sto je milan posetili stadion u beogradu i dosli na veliki derbi kao sto je ovaj lik otisao na milan barsa vi ih tako docekali sramota stvarno brukate srbiju brukate partizan grobare ma bezi bre

  • Dule

    12. april 2012 | 03:07

    misli se na dve podeljene grupe Partizanovih navijaca vi ste cirkus grobari hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA