Emotivna poruka Danila Pantića: Boli me, sve me boli što nisam deo ekipe...

Bivši fudbaler Partizana ponosan na vršnjake iz reprezentacije na velikom rezultatu, ali i razočaran i tužan što nije deo zlatne generacije

  • 18

Sa pomešanim osećanjima Danilo Pantić je ispratio ogroman uspeh njegovih vršnjaka u Novom Zelandu. Ponosan, ali i tužan, skrhan...

Mogao je da bude tamo, da igra i raduje se, da bude deo najvećeg rezultata u istoriji srpskog fudbala, ali ga je odluka da se posvađa sa Partizanom skupo koštala. Mogao je, ali je izabrao drugi put. Da je samo bio mudriji...

PLAČI SINE, PLAČEMO I MI: Suze srpskog fudbalera o kojima priča planeta! (VIDEO)

Zbog toga što zimus nije želeo da produži ugovor sa crno-belima, jer je prihvatio unosniju ponudu Čelsija, Pantić je prethodnih šest meseci bio bez takmičarskog fudbala, pa je samim tim ispao iz kombinacije da sa zlatnim saigračima putuje u Novi Zeland.

Printskrin: Instagram/grujicmarko Printskrin: Instagram/grujicmarko

Zbog toga će se kajati čitav život, to se da naslutiti posle emotivne poruke koju je "okačio" na instagram.

Mnogo sam ponosan na ove momke, hvala im za sve lepe trenutke i sve golove koje smo zajedno proslavljali, mnogo vremena sam proveo sa vama i znam koliko je truda uloženo, mnogo sam srećan zbog ovog uspeha - poručio je Pantić, otkrivši koliko mu je teško zbog toga što nije bio deo tima.

Gol za titulu posle kojeg je srce iskočilo! Pogledajte i dobro zapamtite! (VIDEO)

- Nije mi lako, mnogo sam razočaran, ubilo me je sve ovo vreme nemira i glupih stvari. Ne mogu da opišem kako se trenutno osećam... Svi smo sanjali isto, ostvarilo se, ali ja nisam deo toga, ja nisam deo ovog završnog čina, završnog gola, mnogo me boli... Sve me boli. Nadam se da će me proći sve ovo i da ću se vratiti i biti onaj stari, da ću se ponovo radovati sa vama i deliti dobre i loše stvari... uvek uz nas!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. jun 2015 | 13:34

    Dal i tvog tata Dragutina boli?

  • Gekke Joopie

    20. jun 2015 | 13:46

    E moj Panticu, ne samo sto si izvisio ovde nego ces izvisiti i u Celziju odnosno Viteseu sa takvom pameti. Ovi svetski sampioni se sada zasluzeno raduju jer nisu tako pohlepni kao ti i tvoji mentori. Zelim ti sve najbolje u buducnosti, ali puno si pogresio!

  • ruma

    20. jun 2015 | 14:03

    Tu si gde si jer si umislio da si jedini talenat u srbiji a srbija ih ima jako mnogo!!! Sedi i placi sad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA