ZVEZDA: Karadžić da ode brzo da ne bi stigao da uništi i zlatne omladince!

Tužni rezultati seniorske selekcije su pravo ogledalo rada Tomislava Karadžića, kao i jedan bod koji imamo u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, poručuju iz kluba sa Marakane

  • 51

Kako to u Srbiji uglavnom biva, neki uspeh mora da bude propraćen nesuglasicama i raspravama koje na neki način bespotrebno skreću pažnju. U slučaju zlatnih omladinskih reprezentativaca, koji su minulog vikenda osvojili titulu svetskog prvaka, nastavlja se rat na relaciji Crvena zvezda - Tomislav Karadžić.

Klub sa Topčiderskog brda izneo je stav da predsednik Fudbalskog saveza Srbije pokušava da uspehom U20 reprezentacije "sakrije sve svoje neuspehe".

Saopštenje prenosimo u celosti.

"FK Crvena zvezda, još jednom, čestita selektoru Veljku Paunoviću, igračima omladinske reprezentacije Srbije i čitavoj fudbalskoj Srbiji osvojenu titulu šampiona sveta. Ostvaren je uspeh koji je istorijski za srpski fudbal, i dokaz da imamo budućnost.

Zlatna medalja sa Novog Zelanda je pre svega uspeh srpskih klubova, kroz činjenicu da 17 reprezentativaca igra u srpskom šampionatu. U njih su ulagali srpski klubovi, obezbeđivali im uslove za rad, stipendije, trenere, i sve što im je potrebno da postanu vrhunski reprezentativci. Zato čestitka Crvene zvezde i ide ka, pre svih, Partizanu, Vojvodini, OFK Beogradu, Čukaričkom i Spartaku, klubovima koji su uz Crvenu zvezdu dali reprezentativce, ne zaboravljajući, naravno, ni igrače koji dolaze iz inostranih klubova, a takođe su ponikli u srpskom fudbalu.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Važno je sve ovo znati i zapamtiti jer smo ovih dana svedoci potrebe Tomislava Karadžića da iza uspeha omladinske reprezentacije sakrije sve svoje poraze. Poraze koje su, nažalost brojni, i koji su mnogo koštali srpski fudbal. FK Crvena zvezda neće dozvoliti da se Karadžić krije iza uspeha koji je najmanje njegov.

Tužni rezultati seniorske selekcije su pravo ogledalo rada Tomislava Karadžića, kao i jedan bod koji imamo u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pominjanje Crvene zvezde u negativnom kontekstu u poslednjem saopštenju Tomislava Karadžića, još jedan je slučaj bez presedana kojim predsednik FSS širi primitivizam i netoleranciju. Pišući takva saopštenja u kojima dominira mržnja i "poziv na linč", Karadžić još jednom dokazuje da je čovek prošlosti. Zato FK Crvena zvezda još jednom ponavlja da srpski fudbal nema budućnost sa Tomislavom Karadžićem.

Fantastičan uspeh omladinske reprezentacije ne sme da bude "pokrivač" Tomislava Karadžića. FK Crvena zvezda se nada da će Tomislav Karadžić otići dovoljno brzo, kako ne bi stigao da uništi čak i zlatne momke srpskog fudbala", zaključeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TRI

    24. jun 2015 | 18:51

    Kriv je sto nije postovao propise FSS i poslao Zvezdu u nizi rang takmicenja, zbog finansijskog ferpleja,ali to je zato uradio UEFA i izbacila je iz Evrope.Kriv je sto najbolji predsednik u istoriji FSS ( bili na SP,osvojili EP,osvojili SP,izgradio velelepni sportski Centar u N.Pazovi....).

  • Angel

    24. jun 2015 | 18:12

    Haha fk saopstenje

  • TRI

    24. jun 2015 | 18:45

    Karadjic je izgradio Sportski Centar u Pazovi- fudbaleri bili na SP- mladi postali prvaci Evrope- i prvaci Sveta....i sto se tice organizacije tu je bez premca.FSS je u finansijskom plusu....Pa ne igra Tole fudbal- nije on rekao Vidicu da dva puta igra rukom u kaznenom prostoru,da na svakoj utakmici nevaspitani fudbaleri zarade po crveni karton,da nam zbog huligana oduzimaju bodove,kaznjavaju,a kriv je sto nije C,Zvezdu nije poslao u nizi rang zbog finansijskog ferpleja....itd.itd.Gore navedene rezultate nece postici vise ni jedan predsednik,budite uvereni !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA