Skida se posle svakog uspeha: Ona je razlog zašto cela Južna Amerika navija za Peru! (VIDEO)

Nisu Kauti je ispunila obećanje da će se pred kamerama slikati u toplesu, ako Peruanci uđu u četvrtfinale Kopa Amerika

  • 0

Lepe, atraktivne i zgodne devojke, kao što je to i običaj, preplavile su stadione na Kopa Amerika u Čileu i svakodnevno izazivaju uzdahe i još ponešto kod gledalaca, navijača i svih drugih. Jedna od njih je i Nisu Kauti obdarena Peruanka koja je poslednjih dana došla u centar pažnje južnoameričkih medija.

Devojka koju su novinari prozvali "peruanska mlada" glavna je tema među ljubiteljima fudbala na šampionatu Južne Amerike, pa obilato koristi pet minuta slave koje je dobila, baš kao što su to činile i njene prethodnice.

Njene obline su zapale za oko, dok je sa tribina bodrila svoju reprezentaciju, a onda su počeli da je saleću i predstavnici "sedme sile", pa je ona dala obećanja da će se razgolititi pred televizijskim kamerama ukoliko Peruanci prođu u četvrtfinale, što se i dogodilo.

A ona je pokazala da je devojka od reči, pa je to i učinila, doduše samo u toplesu, međutim, tu se njena priča ne završava pošto je sada obećala će kako "belo-crveni" budu napredovali dalje na Kopa Amerika ona pokazati i ostatak svojih atributa.

Podsetimo da Peru u četvrtfinalu igra protiv Bolivije, pa eto prilike i razloga da svi navijamo za njih, ako ni zbog čega drugog.

Za kraj evo i njenog videa kako se skida, ali pre toga moramo vas upozoriti da ga možete pogledati samo ako ste punoletni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA