Ospina izluđivao Mesija, ali je Argentina posle 16 šuteva i 14 penala srušila Kolumbiju (VIDEO)

Argentina nakon drame i penala prošla u polufinale Kopa Amerika

  • 0

U noći kada je ispunio san i potpisao za Boku Juniors, Karlos Tevez je postao heroj Argentine na Kopa Amerika. Golom sa bele tačke uspeo je ispravi sve ono što su njegovi saigrači promašivali. Savladao je kolumbijskog golmana Ospinu u sedmoj penal seriji i odveo Gaučose u polufinale  - 0:0, 5:4.

 

Podsetimo, na Kopa Amerika nema produžetaka sve do finala za koje će se Argentina boriti sa boljim iz duela Brazil - Paragvaj (subota 23.30). Drugi polufinalni par čine Čile i Peru.

 

Kolumbija je apsolutno bila inferiorna u ovom meču.Samo jedan udarac u okvir gola naspram protivničkih šest, ukupno 16. Međutim, Kolumbijsci su imali raspoloženog golmana Arsenala Ospinu koji je dovodio do ludila napadače Argentine. Pogotovo Mesija protiv kog je zabeležio dvostruku intervenciju.

 

Nakon 0:0 usledili su penali gde je prava drama viđena pri rezultatu 3:3. Kolumbijac Mjurijel je šutirao visoko preko gola, Laveci pogodio za 4:3, ali je Kardona izjednačio na 4:4. Lukas Bilja je šutirao za pobedu Argentine i promašio je gol. Potom su usledila još dva promašaja Kolumbijaca i jedan Gaučosa sve dok Tevez nije stavio loptu na ''kreč'' i pogodio.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA