Zašto je Zvezdin fudbaler otišao do svlačionice Kairata posle poraza? (VIDEO)

Bruno Matos je po završetku meča Crvena zvezda - Kairat čekao ispred svlačionice protivnika, gde je pozdravio svog zemljaka i prijatelja

  • 2

Crvena zvezda je poražena u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope od Kairata sa 2:0 na svom stadionu. Žreb je izabranike Miodraga Grofa Božovovića poslao na najtežeg mogućeg protivnika u prvom kolu kvalifikacija, pošto je Kairat bio najozbiljniji potencijalni rival.

GROF URLAO NA SUDIJU: Delegat smirivao besnog trenera Zvezde (VIDEO)

Kazahstanci poslednjih godina ozbiljno ulažu u fudbal, a njihovu snagu osetila je i Zvezda na Marakani. Veliki hendikep za trenera crveno-belih bilo je i to što je mogao da računa samo na jedno od novih pojačanja kluba. Odabran je Idan Vered, dok su Bruno Matos i Ugo Vieira bodrili svoje nove klupske drugove pokraj terena.

Po završetku meča, dok su igrači bili ispred svlačionice Matos i Vieira su izašli ranije. Iznenadilo nas je što je Brazilac odmah otišao do svlačionice Kairata, i neko vreme čekao ispred ulaza. Ispostavilo se da je čekao igrača Zvezdinog proitvnika, svog zemljaka i prijatelja Seržinja. Upravo je Brazilac i postigao drugi gol za svoju ekipu, a Matos se srdačno pozdravio sa njim i proćaskao na portugalskom jeziku, što je naša kamera zabeležla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA