PARTIZANOVO GEJ BUGARČE? Božinov u zagrljaju najpoznatijeg bugarskog transvestita Azisa (FOTO)

Bugarski portal Hot News je preneo priču da su napadaču Partizana devojke samo paravan za dvostruki život. Blisko druženje sa Azisom, koji je Božinovu slao i ljubavne poruke, samo je potkrepilo te priče o homoseksualnoj sklonosti. Spekuliše se i da je u pitanju osveta bivše devojke

  • 30

Da li je ovo afera koja koja će ponovo uzdrmati Partizan? Najnovije pojačanje crno-belih, Valerij Božinov, optužen je da je gej, nakon fotografija na kojima se vidi kako napadač srpskog šampiona uživa u zagrljaju bugarskog transvestita Azisa.

Uz pregršt fotografija sa Azisom i pričom da su mnoge bugarske redakcije dobile mejl sa dokazima o njegovoj homoseksualnoj sklonosti, portal Hot News je preneo priču da su mu devojke samo paravan za dvostruki život.

NIKOLETA BOŽINOV! Zamislite grb Partizana na njenim grudima!

Foto: hotnews.bg Foto: hotnews.bg

Blisko druženje sa Azisom, koji je Božinovu slao i ljubavne poruke, samo je potkrepilo te priče o homoseksualnoj sklonosti Partizanovog napadača.

Ovo nije prvi put da je gej skandal povezan sa Partizanovim fudbalera pošto je i Ivan Ivanov po dolasku u Srbiju etiketiran kao homoseksualac. Štoper je tada dematovao informaciju izjavom da mu je jedan bugarski fudbaler namestio aferu kako ne bi prešao u Steauu.

Foto: hotnews.bg Foto: hotnews.bg
Foto: hotnews.bg Foto: hotnews.bg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 45

    4. jul 2015 | 14:02

    Sada kada se na stadionu JNA zavijore, zastave duginih boja, kakav ce to dozivljaj biti.

  • Qwertz

    4. jul 2015 | 12:57

    Pa vreme je da pocnem da navijam za zvezdu...

  • Nale

    4. jul 2015 | 14:01

    Gej skanadal potresa Partizan? Ne razumem kakve veze ima njegova seksualna orientacija sa time kako covek igra fudbal? Inace ne pratim fudbal, ne navijam za Partizan i nisam pripadnik lgbt ali ne kapiram zasto je bitno sta covek radi u svom privatnom zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA