Zbog ovih mečeva su organizatori Vimbldona pomerili Đokovića sa centralnog terena!

Najbolji teniser sveta će svoj meč četvrtog kola protiv Kevina Andersona odigrati na terenu broj 1

  • 21

Nedelja je tradicionalno slobodan dan na trećem Gren slemu sezone, a za to vreme organizatori Vimbldona odredili su program za ponedeljak, kada se nastavlja najprestižniji teniski turnir na svetu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će svoj meč četvrtog kola protiv Kevina Andersona odigrati na terenu broj 1, pošto su organizatori procenili da on nije dovoljno atraktivan u odnosu na tri utakmice koje su planirane za centralni teren.

Program na centralnom terenu otvara duel sestara Vilijams. Serena i Venus će se sastati po 26. put, a meč počinje od 14 časova po vremenu u Srbiji.

BROJ 1, NOVAK ĐOKOVIĆ: Četiri godine je prošlo, on i dalje vlada tenisom! (FOTO)

Za naredni meč odabran je duel Endija Marija i Iva Karlovića, a potom Federerov protiv Batiste Aguta.

Novakov duel protiv Andersona, je poslednji duel na terenu broj 1, a pre njih snage će odmeriti Marija Šarapova i Zarija Dijaz, a potom Sten Vavrinka i David Gofan.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

ON JE LJUDINA! Đoković šalje majicu i reket Japanki koja umire!

Ako za duel sestara Vilijams i meč Marija, kao domaćeg tenisera, možemo da razumemo zašto su odabrani za centralni teren, nije baš najjasnija odluka organizatora da Meč Federera protiv 20. nosioca iz Španije ima prednost u odnosu na meč najboljeg tenisera sveta i aktuelnog šampiona Vimbldona protiv 14. nosioca, jednog od najboljih servera na turu, koji je veoma neugodan na travi.

Vimbldon logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladja

    5. jul 2015 | 16:56

    Svi nas mrze a mi im zapusavamo usta pobedama! Mrzite nas i dalje ali ne mozete da nas pobedite!

  • Ivan

    5. jul 2015 | 20:08

    Nije tacno da organizatori smatraju da nije dovoljno 'kvalitetan' mec izmedju Djokovica i Andersona nego vec godinama je protokol da teniseri iz 'velikih 4' (tj Djokovic, Federer, Nadal i Murray) moraju da odigraju minimum jedan mec na terenu broj 1. A posto sledi cetvrtfinale i polufinale, a i Novak je do sada sve vreme proveo na centralnom terenu, logicno resenje je da odigra sledeci duel van centralnog terena

  • Marko cg

    5. jul 2015 | 16:17

    Uzmi nole pehar..nek umru sto je srbin sampion...englezi najgora nacija nepravedni i nesportski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA